פיוריגון ללא שינוי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פיוריגון ללא שינוי
    שירי
    02/06/2010

שלום רב רופאים היקרים,

בת 27, בטיפולים בעקבות היותי פוליציסטית, מחזורים ארוכים לא סדירים 35-50 ימים בדר"כ, ללא ביוץ, רירית רחם דקה לכן ויתרו על איקקלומין והחודש התחלתי בהזרקת פיוריגון מהיום החמישי למחזור. זרע תקין, לכן התקווה היא להגיע לביוץ טוב ולנסות בדרך טבעית.
    אני מזריקה כבר 8 ימים (היום יום 13 למחזור) פיוריגון במינון של 25 מ"ג ליום, הייתי במעקב כל יומיים-שלושה ועד היום עוד אין שינוי - זקיקים קטנים, רירית 5 מ"מ.
    E2 נמוך (סביבות 150) ופרוגסטרון נמוך (סביבות 2)
    את תוצאות ההורמונים של היום עוד אין לי אבל מבחינת זקיקים ורירית - אין שינוי.

שמעתי שבטיפולים ארוכים של פיוריגון הסיכויים לביוץ תקין הם קטנים - האם זה נכון?
    האם עוד יש סיכוי החודש להגיע לביוץ תקין ולרירית מספיק עבה (ובע"ה גם להריון...?)

תודה מראש על תשובתכם ועל עזרכתם הרבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיוריגון ללא שינוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת

קאר
    02/06/2010

או שלחלופין כשיש גירוי כזה זה אולי מעיד שיש השרשה להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

שירי
    02/06/2010

אנא ענו לי, דילגו עלי, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי לביוץ

ד''ר דוד ישי
    02/06/2010

יש סיכוי. אם אין תגובה למינון מסויים , מעלים את המינון ועוקבים . אם עדיין אין תגובה מעלים עוד קצת וכך הלאה , בסבלנות , עד קבלת תגובה. הרירית הדקה היא ביטוי לחוסר התגובה עד כה. כאשר תהיה תגובה ורמת האסטרוגן תעלה , הרירית תתעבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו