אחרי iui

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי iui
    שקד
    05/06/2010

שבת שלום,

שלשום (יום חמישי), עברתי iui היום מרגישה כאבים בבטן תחתונה שמאלית.
    הייתי רוצה לדעת האם זה טיבעי שפתאום מופיעים כאבים והאם זה יכול להראות על משהו שלילי כבר מעכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי iui

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

חסוי
    05/06/2010

אני לא רופאה... חשוב לי לציין קודם כל, עם זאת עשיתי הזרעה לפני כשבוע וחצי, גם לי היו מעט כאבים בבטן התחתונה מספר ימים לאחר ההזרעה. איני רוצה להתחייב, אבל כאבים הם תופעה שאינה חריגה.. רציתי לשתף כדי להרגיע מעט... מקווה שתיעני ע"י צוות הרופאים במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

חסוי
    05/06/2010

אני לא רופאה... חשוב לי לציין קודם כל, עם זאת עשיתי הזרעה לפני כשבוע וחצי, גם לי היו מעט כאבים בבטן התחתונה מספר ימים לאחר ההזרעה. איני רוצה להתחייב, אבל כאבים הם תופעה שאינה חריגה.. רציתי לשתף כדי להרגיע מעט... מקווה שתיעני ע"י צוות הרופאים במהרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון אישי - אינני רופאה

דנה
    05/06/2010

שתדעי שגם לי היו כאבים אחרי ההזרעה
    אצלי הכאבים התחילו עוד באותו הערב ונמשכו כיום וחצי למחרת
    מעיין התכווצויות שכאבו מאאאדדד
    זה לא מעיד על כלום ואין סכנה שההזרעה לא הצליחה (שאלתי את הרופאה שלי בזמנו)
    בדר"כ הכאבים נובעים מהחומר שבו משתמשים להשבחת הזרע ובגלל שבדר"כ בקיום יחסים רגילים החומר הזה לא מגיע כל כך עמוק, זה כואב יותר
    בקיצור, תהיי אופטימית, ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר דוד ישי
    05/06/2010

יכולות להיות סיבות רבות לכאבים. כאלה שקשורות לטיפול וכאלה שלא. רובן לא משמעותיות . אם הכאב יעלם לבד אין מה להתעכב על הסיבה. אם הוא יתחזק , פני לבדיקה.
    דבר אחד ברור . הכאבים אינם קשורים בסיכויים שלך להצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו