מה השלבים הבאים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה השלבים הבאים?
    סיון
    05/06/2010

היי,
    התחלתי זריקות דקפפטיל לפני 5 ימים, ונאמר לי לחזור ב- 14 לבדיקות ואז יגידו לי מה המשך הטיפול.
    אשמח לדעת קצת יותר פרטים, איזה בדיקות יבצעו ב- 14? מה אמורות להיות התוצאות אחרי שבועיים של דקפפטיל? מה השלבים הבאים בתהליך?
    הרקע הוא: בעלי אזוספרמי על רע של CF, אצלי הכל תקין, בהדסה הוחלט על TEFNA והפריה חוץ גופית...
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה השלבים הבאים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלבים

פרופ' שחר קול
    06/06/2010

בדיקות דם וא.ס. כדי לוודא ניטרול מערכת הביוץ העצמונית שלך.
    בהמשך - זריקות יומיות אחרות לגירוי השחלות עד שאיבת הביציות.
    ראי גם "שאלות נפוצות".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו באותו המצב ...

ש
    06/06/2010

וואו קיבלתי צמרמורת ....
    אני ביום שני האחרון ב31.5 קיבלתי זריקה 3.75 בטיפול ראשון ivf , בעלי סובל מאיזוספרמיה חסימתית עקב נשאות cf רק לפני כמה ימים קיבלנו תשובה לבדיקה, אצלי הכל תקין .
    לנו אומלץ tesa אולי עוד יהיה שינו כי הרופא שלנו בחול ועוד לא יודע על הנשאות ...
    שיהיה לנו בהצלחה ! אמן שניקלט מהר להריון מהמם ! מבינה מה את עוברת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סיון
    07/06/2010

וואו... ממש אותו דבר.
    לנו גם אמרו TESE או TESA (אני לא בטוחה...) אבל אמרו שבמעמד שאיבת הזרע יחליטו אם כדאי לעשות TEFNA (בהתאם למה שימצאו או לא ימצאו...)
    בהצלחה גם לכם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהים ...

ש
    08/06/2010

מדהים שאנחנו באותו הקצב של הטיפול ... אני היום קיבלתי מחזור גם את ? אני לא יודעת אם זה בסדר !?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

סיון
    08/06/2010

כן, גם אני.
    הכינו אותי לזה במרפאה, ואמרו לי לא להבהל - אמרו שאני אמורה לקבל מחזור כרגיל.
    אז אני מניחה שזה בסדר גם אצלך... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו