האם התופעות נובעות מלקיחת האיקקלומי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם התופעות נובעות מלקיחת האיקקלומי
    חגית
    31/10/2007

ביום החמישי למחזור התחלתי לקחת במשך חמישה ימים כדור 1 ליום של איקקלומין, לאחר מכן הגעתי לבי"ח לפי התור שקבעו לי לצורך אולטרסאונד ובדיקות דם, האחות אמרה שהבדיקות טובות וגם האולטרסאונד הראה כבר זקיקים שאחד מהם האחות אמרה שממש בסדר.
    בצהרים יצרתי עימה קשר והיא אמרה לי שהחל ממחר אקיים יחסים עם בעלי במשך שבוע יום כן יום לא, כדי להגדיל את הסיכוי קיימנו יחסים במשך שבוע שלם שהסתיים ב- 23 לחודש.
    הבעיה שלי כעת שמאז יש לי כאבים בבטן התחתונה וכל הזמן יש לי בחילות והרגשה מאוד לא נעימה באזור התחתון של הגוף, האם תופעות אלה אופייניות בעקבות לקיחת האיקקלומין?
    והאם אפשר כבר לעשות בדיקה ביתית? התאריך שאני אמורה לקבל מחזור הוא ב- 4 לחודש נובמבר מה אתם ממליצים לי לעשות לבדוק או להמתין מכיוון שבעקבות התופעות הללו אני קצת מוטרדת, לתשובתכם בהקדם אודה.
    תודה, יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חגית

ד''ר דוד ישי
    31/10/2007

לגבי הבחילות וכאבי הבטן. מאחר שמוקדם מכדי שתופעות כאלה תהיינה קשורות להריון, אם הן מאד מטרידות , כדאי שתבדקי כדי לשלול סיבות אחרות
    לגבי הבדיקה להריון. מאחר שלא נעשה מעקב ביוץ ולא ברור מתי בייצת, כדי שהבדיקה לא תעשה מוקדם מדי, אני ממליץ שתעשי אותה רק בעוד יומיים שלושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו