מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    ניצן
    07/06/2010

בהמשך לשאלות קודמות שלי-

לאחר טיפול IVF שנכשל. 5 ימים לאחר הפסקת זריקות גסטון- נגעים חמורים ומגרדים באזורי ההזרקה בישבן. רופא עור נתן משחת דרמובט (סטרואידים) שעזרה מאוד. הגירוד פסק אבל נותרו עדיין מעין בצקות כאלה. במקביל לנגעים החלו להתנפח בלוטות הלימפה במפשעה ואני כבר שבוע עם חום (לא גבוה) וכאבים בבלוטות. אתמול עשיתי בדיקות דם ששללו וירוס אבל הראו חריגה קלה בספירת דם לבנה.

רופא משפחה סבור שכתוצאה מהגסטון נוצר זיהום מקומי שמתנקז לבלוטת הלימפה. המליץ לקחת צפורל, אם כי לא בטוח שזה יעזור כי ע"פ הבדיקות לא מדובר בזיהום חיידקי.

בינתיים אני לוקחת גלולות וקיבלתי מהקופה אישור להתחיל סבב חדש, אבל אני לא יודעת מה לעשות -

א. האם הנפיחות והכאבים בבלוטות אכן קשורים לגסטון? אף אחד לא בטוח, כולל רופא הפוריות שלי שאומר שראה המון תגובות אלרגיות לגסטון אבל לא זיהום, בטח לאור העובדה שהכל התחיל רק כשבוע אחרי ההפסקה בזריקות.

ב. האם כדאי להתחיל סבב כשאני עם חום ואנטיביוטיקה?

ג. האם התגובה שלי לגסטון עלולה לפגוע בטיפול הבא, גם אם אחליף תמיכה?

ד. האם יש בדיקות דם נוספות שעלי לעשות מעבר לספירת דם ו EBV ו CMV שביצעתי?

תודה על תשובותיכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גסטון

פרופ' אלכס סימון
    07/06/2010

אין ספק שהכל נובע מגסטון. התרופה עלולה ליצור אפילו מוקדי מוגלה בשריר - אבסס. נסי מסאג' לריכוך. אם חום מתמיד תזדקקי לטיפול אנטיביטי. בפעם הבאה אל תשתמשי בגסטון. יש תחליפים לא פחות טובים.
    רופא המשפחה צודק!
    הבריאי קודם ממה שעובר עליך לפני טיפול נוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו