מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתניצן07/06/2010
בהמשך לשאלות קודמות שלי-
לאחר טיפול IVF שנכשל. 5 ימים לאחר הפסקת זריקות גסטון- נגעים חמורים ומגרדים באזורי ההזרקה בישבן. רופא עור נתן משחת דרמובט (סטרואידים) שעזרה מאוד. הגירוד פסק אבל נותרו עדיין מעין בצקות כאלה. במקביל לנגעים החלו להתנפח בלוטות הלימפה במפשעה ואני כבר שבוע עם חום (לא גבוה) וכאבים בבלוטות. אתמול עשיתי בדיקות דם ששללו וירוס אבל הראו חריגה קלה בספירת דם לבנה.
רופא משפחה סבור שכתוצאה מהגסטון נוצר זיהום מקומי שמתנקז לבלוטת הלימפה. המליץ לקחת צפורל, אם כי לא בטוח שזה יעזור כי ע"פ הבדיקות לא מדובר בזיהום חיידקי.
בינתיים אני לוקחת גלולות וקיבלתי מהקופה אישור להתחיל סבב חדש, אבל אני לא יודעת מה לעשות -
א. האם הנפיחות והכאבים בבלוטות אכן קשורים לגסטון? אף אחד לא בטוח, כולל רופא הפוריות שלי שאומר שראה המון תגובות אלרגיות לגסטון אבל לא זיהום, בטח לאור העובדה שהכל התחיל רק כשבוע אחרי ההפסקה בזריקות.
ב. האם כדאי להתחיל סבב כשאני עם חום ואנטיביוטיקה?
ג. האם התגובה שלי לגסטון עלולה לפגוע בטיפול הבא, גם אם אחליף תמיכה?
ד. האם יש בדיקות דם נוספות שעלי לעשות מעבר לספירת דם ו EBV ו CMV שביצעתי?
תודה על תשובותיכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטון
פרופ' אלכס סימון07/06/2010אין ספק שהכל נובע מגסטון. התרופה עלולה ליצור אפילו מוקדי מוגלה בשריר - אבסס. נסי מסאג' לריכוך. אם חום מתמיד תזדקקי לטיפול אנטיביטי. בפעם הבאה אל תשתמשי בגסטון. יש תחליפים לא פחות טובים.
רופא המשפחה צודק!
הבריאי קודם ממה שעובר עליך לפני טיפול נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)