מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאן נעלמו לנו היום הרופאים????שקד08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מצטרפת , היכן הרופאים הלוווו
רבקה08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אחד הפורומים הרגישים בבקשה תגיבו
רבקה08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום הזה פעיל?!
רבקה08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרבקה, אם כבר שאלת אז אני מעדכן
פרופ' אלכס סימון09/06/2010התחלתי את יום העבודה בשעה 7 בבוקר, השבתי על כמה שאלות בפורום. ניכנסתי לחדר נתיוח בשעה 8, סיימתי 4 שאיבות והחזרת עוברים בשעה 12. המשכתי למרפאה לבדוק ולטפל בנשים , סיימתי ב- 16.00. או אז נקראתי לחדר נתיוח כי היה צריך לטפל באישה עם הריון חוץ רחמי שפקע. בשעה 18.00 סיימנו את הניתוח, נסעתי לדרכי לביתי ובדרך נקראתי לחזור לסייע בניתוח קיסרי שהסתבך בדימום מעבר לרגיל. חזרתי ב-U TURN לבית החולים, בשעה 20.00 נסתיימה הדרמה בבית החולים, לתאומים ולאישה שלום. חזרתי הביתה כדי לאכול את ארוחת הבוקר שלי, ולשמוע שתוכנית השרדות בערוץ 10 זה הרגע הסתיימה.
הלכתי לישון עייף אך רצוץ.
הנה הגיע שוב הבוקר ואני עימכם שוב. יום טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה אתן מתלוננות?!
רחל09/06/2010תגידו תודה שהם עונים לנו בכלל.
זה דווקא הפורום עם הזמן תגובה הכי מהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור סימון היקר
מאיה09/06/2010אני מאוד מקווה שאתה מצליח "לשים בצד" את התגובות הכועסות של חלק מהבנות. אני לא "קונה" את אשמת ההורמונים אבל כן מבינה שזה קשור ללחץ שבנות נמצאות בו בתהליך הטיפולי. מבינה אך לא מצדיקה ולא מקבלת את דבריהן. ממש לא.
אני מעריכה את עבודת הקודש שאתה עושה, יום יום, שעה שעה.
מודה לך בשם הבנות הנעזרות בך בפורום וגם ובעיקר מחוץ לפורום, כמו שכתבת- בייעוץ, בקביעת הפרוטוקולים, בטיפול, בשאיבות, בהחזרות, בלידות, בניתוחים... ולא הזכרנו עוד את אינספור שעות ההשתלמויות, כנסים, ישיבות והרצאות שאתם כולכם שותפים להם על מנת לקדם ולהתקדם כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא בפורום...
יעל10/06/2010זה ה"בעיקר"! כי בינינו... הרופאים לא חייבים לנו דבר! רובנו אינן מטופלות שלהם, הם לא מכירים אותנו, ולא מקבלים שום תמורה על התמיכה בנו (המקצועית והרגשית). בוודאי מדובר במבקרות חדשות שלא מכירות את הרופאים שבפורום הזה... תודה לכולכם! ועד כמה שהמלה הקטנה הזו גדולה, היא עדיין לא מביעה את ההערכה כלפיכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדבריה של מאיה
לימונית11/06/2010טוב עשה פרופ' סימון כשתיאר לנו את יומו העמוס.
בכל מקרה, הפורום הזה הוא הפורום הפעיל ביותר, ואולי לא רק בתחום הפוריות, אלא בכלל בפורומים רפואיים.
רוב הרופאים כאן הם מנהלי יחידות, מרפאות, תחומים מסוימים בתוך היחידות ועוד, לכולם יש גם מרפאות פרטיות הפתוחות בשעות הערב, כולם עובדים בבתי החולים גם כמיילדים ומנתחי מיילדוּת, ובכל זאת, רובם נכנסים לכאן על בסיס יומיומי, משקיעים מזמנם הפרטי כדי לענות לנו וכדי להשקיט קצת את המתח שאנחנו שרויות בו.
וגם כך, חלקם עונים לנו כשהם שבים לביתם, בשעות הלילה, בערבי שישי ושבתות, על חשבון זמנם הפנוי ועל חשבון זמן המשפחה שלהם.
אני מעריכה אותכם מאוד ומודה לכם רופאים יקרים.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לכל הרופאים להיות כפי שאתם...
ליהי09/06/2010אתם סבלנים, אכפתיים ומעל הכל נמצאים כאן כדי לתת משענת, וזה יפה מאוד!
תבורכו, זוהי עבודת קודש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להגיב
דורית09/06/2010רוצה להודות לרופאים הנהדרים שאין כמותם !!!
רוצה להודות על תשובות מפורטות,
על סבלנות,
על הזמן (שאני בטוחה שיקר לכם כל כך....)
על העזרה,
על רגעי החרדה שבזכותכם הפכו קלים יותר,
על המענה שקיבלתי כאן ולא בשום מקום אחר,
על המקצועיות והאחריות,
פשוט על הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל אחד ואחד מכם שמעתי המלצות חמות וניראה כי באמת התקבצו לפורום רופאים מובחרים. הערך המוסף שמצאתי אצלכם הוא האנושיות, הרצון הכן לעזור, הסבלנות שמתבטאת בתשובות מפורטות אך בגובה העיניים.
את פרופסור סימון יצא לי לפגוש באופן אישי לא מזמן. החביבות, חוש ההומור, הידע (גוף ונפש), הסבלנות, האנושיות.... שעשו עלי רושם כל כך טוב מהקריאות הליליות (והיומיות) בפורום הזה... הצטרפו לפנים הטובות והקול הנעים, האנרגטיות והיכולת להקשיב.....
אין כמוך ואני מודה לך בשם התא המשפחתי שלי (שכולל בינתיים רק שניים...) ומרשה לעצמי להודות בשם כל קוראי ומשתמשי הפורום הזה.
הרבה הרבה בריאות ואושר לרופאי הפורום הנפלאים ויקיריהם - חיזקו, כי יש עוד ילדים שצריכים את עזרתכם על מנת להגיח לאויר העולם!
תודה, תודה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה-
דורית09/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון, אתה משהו מיוחד ביותר!
שלי09/06/2010אם הייתי ירושלמית הייתי הפציינטית הנאמנה ביותר שלך...
המון תודה על השירות המסור כאן בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות
ד''ר דוד ישי08/06/2010להזכירכם , רופאי הפורום הם אנשים מאד מאד עסוקים שמוצאים כמה רגעים של פנאי כדי להשיב לשאלותיכם , במקום דברים חשובים אחרים , ללא תמורה , רק כדי להקל מעט על התהליך שאתן/ם עוברות/רים . בבקשה מעט סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות
מאיה08/06/2010היכן הרופאים? אוב הסיכויים שהם מטפלים במישהי מאיתנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת חוצפה...
מיכל09/06/2010לשמחתי אני כבר שייכת לפורום אחר אבל לפעמים אני עדיין מבקרת בפורום.
אני חייבת לציין לטובה את הרופאים בפורום הזה!
זמן תגובה מהיר ביותר והתשובות מאוד מקצועיות ואדיבות.
רופאים יקרים, כל הכבוד לכם.
אתם עושים עבודת קודש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי רבותי - נעבור הלאה
פרופ' אלכס סימון10/06/2010תודה לכל התומכות ברופאים ותודה על הערכתכם לפועלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רבקה10/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)