מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    יפצ'וק
    10/06/2010

שלום לכולם אני בת 34 אמאל2 ילדים מקסימים הקטן בן 2 וחצי. הגדול בן 4.
    את שניהם ילדתי בניתוח קיסרי. וניכנסתי להריון באופן ספונטני ודי מהר....
    לפני כשנה ניסינו שוב להיכנס להריון ולא הצלחנו. הופנתי לצילום רחם ובו נאמר שאין זרימת חומר ואין התפשטות של חומר ושאני צריכהלעבור לטיפולי הפרייה.
    הייתי בשוק אבל עשיתי מה שהרופא שלי אמר.
    לקחתי זריקות מתי שהיה צריך ושאבו לי 2 ביציות עם כל הזריקות. לאחר הפרייה הוחדרו 2 עוברים ובסוף לא נקלט הריון.
    הפרייה שנייה גם ניסינו כל הזריקות טיפול אחר וגופי ייצר רק ביצית אחת וגם לאחר שהופרתה הוחדרה לגופי- ושוב לא נקלט. אתמול סיימתי מחזור.
    אני מיואשת .. איך ייתכן שעם כל הזריקות ורק ביצית אחת גופי מייצר??
    ה אם יש טיפול אחר חוצ מהגונל והאוביטרן וכד'?
    מדוע לא משפיע עליי הזריקות?? מדוע גופ שקלט בעבר הריון מתקשה לקבל כעת עוברים??
    אני מדריכת ספורט אירובי ודי מיואשת.
    בזמן ההפריות לא עבדתי ולא יודעת כבר מה לחשוב.
    בבקשה עזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיעוט ביציות

פרופ' אלכס סימון
    11/06/2010

לפי התאור שלך, למרות שלא ציינת את המינון שקבלת. ניתן לשער שמדובר אצלך על מאגר נמוך של ביציות בשחלות. מה שקוראים רזרבה שחלתית נמוכה. לא ניתן להגדיל את המאגר בשלב זה וצריך לנסות ולהשיג הריון עם המאגר שקיים.
    רופאים שונים משתמשים בפרוטוקולי טיפול שונים לנשים הנקראות LOW RESPONDERS. מתוך כוונה להשיג יותר ביציות ולהעלות את סיכויי ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו