פעם ראשונה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה...
    קרן
    11/06/2010

שלום, לפני 6 ימים החל לי המחזור, 4 ימים הזרקתי דקפפטיל ואתמול שילבתי גם את הגונל.. עוד 3 ימים צריכה לחזור למרפאה לאולטרסאונד ובדיקת דם. מישהו יכול לספר לי בבקשה בקצרה על התהליך כי לאחיות במרפאה אין כ"כ סבלנות לענות על שאלות... מה הלאה? מתי תהיה השאיבה בערך? אחרי כמה ימים? ואח"כ מה? אני לא מבינה בזה כלום.. עושה כמו תוכי מה שאומרים לי אבל לא מבינה... יש מצב שהרופאים יפספסו את הביוץ? אמרו לי לבוא יום שישי לבדיקות.. אין מצב שזה יקרה לפני? פליזזז תעזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה

אפרת
    11/06/2010

את אמורה לקחת גונל ודקפפטיל עד שבאולטרה סאונד יראו זקיקים בגודל של 17 פחות או יותר ובהתאמה פרוגסטרון שמתחיל לעלות., זה תלוי באישה בערך עד היום ה11-13 למחזור.

ואז יתנו לך ארביטרל - שיגרום לביוץ

לא תפספסי את הביוץ מאחר ודקפפטיל תפקידו לדכא ולמנוע ביוץ

מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לאפרת שסיכמה היטב

פרופ' אלכס סימון
    12/06/2010

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו