דימום מלווה בכאב יום 10 לאחר IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום מלווה בכאב יום 10 לאחר IVF
    חוששת
    12/06/2010

שבת שלום!
    אני לאחר IVF ראשון. ההחזרה התבצעה ב- 2.6.10 וביום שני הקרוב, 14.6 עליי לבצע על פי הנחיות הרופא בדיקת בטא. אאני נתמכת בקרינון וגינאלי. אתמול, 9 ימים לאחר ההחזרה, החלו דימומים אדומים בהירים בניגוב. לאחר מכן, הדימומים התגברו והופיעו גם על גבי התחבושת (סליחה על התיאורים). הדימומים אינם נקיים ומלווים בגושים כהים מאוד. היום, יום אחרי, הדימומים עדיין מופיעים ולא נחלשים. תדירות החלפת התחבושת היא אחת ליום, אמנם בניגוב כמויות הדם הינן גדולות. בנוסף אני מרגישה כאבים עמומים בבטן תחתונה שמזכירים לי את כאבי המחזור... האם זוהי הווסת? האם ישנו סיכוי להריון? האם עליי לנוח או להמשיך בפעילות יומית רגילה, שהרי לאחר נטילת קרינון ישנו צורך בהליכה? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר החזרה

פרופ' אלכס סימון
    12/06/2010

לפי התאור שלך, בהחלט יתכן ומדובר במחזור שמגיע. אין כרגע מה לעשות אלא להמתין לבדיקה ביום ראשון שתיקבע סופית מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו