מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהחסוי01/11/2007
בתאריך 25.10 ביצעתי בדיקת אולטרסאונד שהראתה על גודל רירית של 7 מ"מ ונאמר לי להמשיך לקחת אסטרופם (3 כדורים ביום) היום (1.11) ביצעתי שוב בדיקת אולטרסאונד שהראתה על גודל רירית של 7 מ"מ ללא שינוי מהפעם הקודמת ונאמר לי להמשיך לקחת אסטרופם (4 כדורים ביום) רציתי לדעת למה אין שינוי בגודל הרירית? והאם יש מקום לדאגה? ורציתי לדעת האם ככל שהרירית עבה יותר הסיכויים להיכנס להריון גדולים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול02/11/20077 ממ זה עובי סביר לרירית.
סיכוי טוב להריון.
להשפעת האסטרופם יש תקרה מבחינת עובי הרירית, כך שהמשך טיפול לא תמיד משפר העובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי04/11/2007בהמשך לשאלתי הקודמת רציתי לעדכן אותך שהיום שוב ביצעתי אולטרסאונד ועובי הרירית נשאר 7 מ"מ ונאמר לי להמשיך לקחת 3 אסטרופם דרך הפה וכדור נוסף וגינלי האם זה נורמלי? והאם זה יכול לשפר את עובי הרירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ' שחר קול05/11/2007מתן וגינאלי של אסטרופם מעלה מאוד את רמת האסטרדיול בדם.
השאלה היא האם זה ישפר את הרירית?
לרוב, התשובה שלילית.
ואולם, 7 ממ זה בהחלט בסדר. סיכוי טוב להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
חסוי05/11/2007תודה על תשובתך קצת הלחצת אותי אני יודעת שעובי רירית 7 מ"מ זה סביר לבצע החזרה אך לא מבינה למה ביחידה המטפלת בי הם מתעקשים אולי בגלל שהטיפול הקודם נכשל?
הנחו אותי לקחת 4 כדורי אסטרופם ביום שמתוכם כדור אחד וגינלי במשך 4 ימים ובתאריך 6.11 לבצע ביקורת.
האם זה מסוכן שרמת האסטרדיול בדם עולה?
בבקשה תאמר לי מה לפי דעתך אני צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ' שחר קול05/11/2007זה לא מסוכן.
מציע להמשיך לפי הנחיית היחידה. הם יודעים מה הם עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול
ורד06/11/2007היום התגלה לי דלקת בשתן עם דם בשתן ואני צריכה להתחיל לקחת אנטיביוטיקה. לפיכך, עידכנתי את היחידת ivf שמטפלת בי ונאמר לי לצערי הרב להפסיק את הטיפול לחכות לווסת הבאה ואז להתחיל טיפול חדש של החזרת מוקפאים.
רציתי לדעת האם הפסקת הטיפול זה הדבר שצריך לעשות?
האם יש אפשרות שלקיחת אסטרופם וגינלי זה מה שגרם לדלקת?
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד:ר שחר קול
חסוי07/11/2007ד"ר שחר קול אני אודה לך אם תוכל לענות לי על השאלה האחרונה ששאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקה?
פרופ' שחר קול08/11/2007איך אובחנה הדלקת?
האם זוהה חיידק?
האם נשללו סיבות אחרות לדם בשתן?
האם מקור הדם הוא בשתן?
איזו אנטיביוטיקה ניתנה?
האם מותר לתת אותה בהריון?
עד כאן שאלות.
לגבי תשובות:
הפסקה בטיפול רצויה עד סיום הברור והטיפול בבעיה שצצה בדרכי השתן. ההפסקה לא ממש הכרחית. כנראה.
אסטרופם וגינלי לא גורם לזיהום בדרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול
ורד10/11/2007תודה על תשובתך! צר לי אך אין לי את כל התשובות לשאלות ששאלת.
בכל מקרה את הטיפול להחזרת מוקפאים כבר הפסקתי מאותו היום שנאמר לי להפסיק אני ממתינה לקבלת הווסת על מנת שאוכל להתחיל טיפול חדש רציתי לדעת תוך כמה זמן הווסת צריכה להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי?
פרופ' שחר קול11/11/2007תלוי בטיפול התרופתי שאת מקבלת בעיקבות הפסקת הכנת הרחם למחזור הפשרה.
אם ללא כל טיפול - קשה מאוד לצפות מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)