פרופיל הורמונאלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונאלי
    לימונית
    12/06/2010

שלום לרופאים,

האם זה נכון שאת הפרופיל ההורמונאלי צריך לעשות ביום ה-3 למחזור?

השאלה שלי היא האם בנוגע לפרופיל הספירה של ימי המחזור היא מיום הדימום החזק, או מהיום בו הגעי המחזור?

בתודה מראש,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל הורמונאלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל

פרופ' שחר קול
    13/06/2010

יום 2 - 3 מהופעת הדימום החזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... מחזור מטעה...

לימונית
    13/06/2010

שוב שלום לרופאים,

המחזור התחיל אתמול, בצורה מקרטעת, וכך נמשך גם היום. יש לי מחזורים כאלה (כנראה מפאת גיל מבוגר) בשנה האחרונה, ואין לי מושג מתי במצב כזה מתחילים לספור. הרי היום זה כבר היום השני למחזור, אז מתי לעשות פרופיל? מתי לספור להתחלת טיפול?

אציין שאני אחרי גרידה שבוצעה באמצע חודש מרץ, ולאחריה חודשיים המתנה למחזור, לאחר מכן דופסטון, ובגלל ששוב חשבתי שהתחיל סתם דימום של דם ישן ולא מחזור (כמו שהיה כמה פעמים מאז הגרידה), דיווחתי שנראה לי שזה אינו מחזור (מה שהתברר אחר כך שהיה דווקא מחזור דיי חזק), אבל בינתיים לקחתי גם פרוגילוטון. עכשיו זה המחזור אחרי הפרוגילוטון (כדור אחרון ב-7/6).

אודה לתשובתכם,

לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

לימונית
    13/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו