מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלההללויה12/06/2010
שלום לרופאים ושבוע טוב,
בת 40. עדיין ללא ילדים.
לפני כשבועיים, ב-ivf רביעי נכנסתי להריון, אך לצערי היתה לי הפלה טבעית בשבוע 7.5. בהתחלה ראו דופק איטי אך תוך מס' ימים כבר לא ראו דופק, ולאחר יום העובר נפל. לא עשיתי גרידה כי הוא נפל במלואו.
קיבלתי בטיפול זה פרוטוקול שונה מהשלושה הקודמים. ידוע לי כי אתם ממליצים כאן שאם נקלט הריון אזי כדאי לחזור על אותו פרוטוקול בפעם הבאה שרוצים להכנס להריון.
א. האם לדעתכם גם במקרה של הקלטות ואח"כ הפלה, רצוי לחזור על אותו פרוטוקול? האם הוא נחשב גם במקרה זה כפרוטוקול מנצח עבורי?
ב. מה אתם ממליצים כעת? לחכות למחזור הבא ומיד להמשיך? הבנתי כי יש סברה שבגלל שבכל זאת נקלטתי, כדאי כמה שיותר מהר לנסות להכנס להריון סמוך להפלה. מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה
הללויה13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי13/06/2010תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רופאים יקרים
הללויה13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פרופ' אלכס סימון13/06/2010לא ניראה לי המושג, פרוטוקול מנצח. ניתן להשיג הריון בכל פרוטוקול ובתנאי שבאותו חודש יתקלו די ביציות ועוברי איכותיים. אני מניח כי הרופא ישתמש באותו פרוטוקול. כדאי להמתין חודש ולחזור לטיפול ולא מיד להתחיל. תני לגוף - לרחם לנוח חודש ולחזור לעצמו לפני המעמסה החוזרת של ההורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לפרופ' סימון ושאלה נוספת
הללויה13/06/2010שלום פרופ',
ההפלה היתה ב- 1/6 . סביר להניח שתוך חודש -חודש וחצי תגיע הוסת, כך הבנתי. אז החודש הזה לא מספיק כדי שהגוף יתאושש? אתה מתכוון לחודש נוסף של התאוששות?
כמו כן, הפרוטוקול שלי הוא לקחת ביום השני לוסת במשך שבועיים גלולות גינרה, לחכות לוסת הבאה ואז להתחיל עם השראת ביוץ. כלומר שגם פה יש עוד שבועיים של שקט מההורמונים. (שהם בכמויות מפוצצות אגב, 6 אמפולות של מנוגון!)
האם כל הזמן הזה אינו מספיק וצריך לחכות עוד חודש?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התאור שלך - זה בהחלט מספיק
פרופ' אלכס סימון13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)