מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוםיל הורמונלישוש13/06/2010
308.0 pmol/L
308.0 הערות לבדיקה - ESTRADIOL (E-2)
PROGESTERONE 25.8 nmol/L 25.8 הערות והסבר
גרף
LH 5.9 IU/L5.9 הערות והסבר
האםניתן לפענח לי את הבדיקות?
האם אני בביוץ? איך אפשר לדעת אם עבר או אמור להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ..
מיואשת13/06/2010מזל טוב לך מכל הלב . אני היום ה14 אחרי ההזרעה ומפחדת לעשות בדיקה ביתית או בדיקת דם כי כבר מיואשת מההזרעות ומפחדת לראות שלילי . ושראיתי את ההודעה שלך נתת לי אמונה שיש סיכוי בהזרעות לא סתם מעבירים זמן גם אני זאת הפעם השלישית בהזרעות . יש לי כאבים מלפני 5 ימים של כאבי בטן תחתונה כמו שאמרת בדיוק דומה לכאבי מחזור . לא יודעת אם אני בהריון או לא .....? רק מקווה לטוב
מאוד שמחתי שראיתי את הודעתך והרבה במזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה לחסוי
מיואשת13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי !
אני13/06/2010איני יודעת אם ההודעה שכתבת מכוונת אליי, פשוט יש הרבה "חסוי" ו"חסויה" בפורום ... אני חייבת להגיד לך שאסור פשוט אסור להתייאש !!! עשי בדיקת הריון בדם, חכי לתוצאות, ולא משנה מה - האמונה הכי חשובה !!! זה מה שלי עזר, מבטיחה לך... עדיין עם המון חששות למרות הצלחת ההזרעה. מחזיקה לך אצבעות והמון בהצלחה ! תודה על הפידבק מאמי !
אגב, כאבי הבטן לאחר ההזרעה הם נורמליים, זה לא אומר שהטיפול לא הצליח (כך היה גם אצלי)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי !
אני13/06/2010איני יודעת אם ההודעה שכתבת מכוונת אליי, פשוט יש הרבה "חסוי" ו"חסויה" בפורום ... אני חייבת להגיד לך שאסור פשוט אסור להתייאש !!! עשי בדיקת הריון בדם, חכי לתוצאות, ולא משנה מה - האמונה הכי חשובה !!! זה מה שלי עזר, מבטיחה לך... עדיין עם המון חששות למרות הצלחת ההזרעה. מחזיקה לך אצבעות והמון בהצלחה ! תודה על הפידבק מאמי !
אגב, כאבי הבטן לאחר ההזרעה הם נורמליים, זה לא אומר שהטיפול לא הצליח (כך היה גם אצלי)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי !
אגב, כאבי הבטן לאחר ההזרעה הם נורמליים, זה לא אומר שהטיפול לא הצליח (כך היה גם אצלי)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
מיואשת13/06/2010תודה לך על הכל ורק מקווה לטוב בעזרת השם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביוץ היה כבר
פרופ' אלכס סימון13/06/2010לפני הביוץ פרוגסטרון פחות בדרך כלל מ-2 ולאחר ביות עולה בהדרגה עם הימים ומגיע לשיר לאחר 7 ימים מהביוץ. ניתן לאמור כי אצלך היה ביוץ לפני מספר ימים. כמה ימים - לא אדע ללא מעקב על קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)