מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' סימון - שאלה בהמשךשירי13/06/2010
לפרופ' סימון היקר שלום רב,
בשאלתי הקודמת ציינתי שאני בת 27, שחלות פוליציסטיות, מזה חודש ראשון בהזרקת פיוריגון.
לאחר 8 ימים הזרקת 25 מ"ג ועוד 7 ימים 50 מ"ג, נצפו אצלי הרבה זקיקים קטנים, הרירית היתה 6 וה E2 נשאר נמוך - 262. שאלתי האם יש סיכוי עוד לביוץ ביום ה-20 בנתונים אלוף וענית שיש סיכוי, שהמינון הנמוך נועד למנוע תגובת יתר ויש להתאזר בסבלנות.
הרופאה העלתה לי את המינון ל-75 ולאחר 4 ימים, ביום ה-24 למחזור, נצפה אצלי זקיק אחד בגודל 10, עוד הרבה זקיקים קטנים, ורירית 7. הבעיה היא עם ההרומונים שלי - האסטרדיול עלה ל-940 (!), הפרוגסטרון נשאר נמוך. (לא נאמר לי בדיוק כמה). הרופאה הורידה את מינון הפיוריגון ל-50.
אינני מבינה מה משמעות האסטרדיול הגבוה?? אם אני מבינה נכון, רמת האסטרדיול בדם היא כ-500לכל זקיק בשל - אם כך כיצד ייתכן שיש רק זקיק מוביל 1 והוא עדיין קטן, וזו רמת האסטרדיול? האם הרמה הגבוהה מבטאת את נוכחותם של הרבה זקיקים נוספים קטנים? אם אכן כך, מה יש לעשות בכדי להתגבר על עניין זה? והאם עדיין יש סיכוי לביוץ החודש...?
אשמח מאוד להסבר בעניין,
בתודה גדולה מאוד מאוד על היותכם...
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירי14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניח שאמרתי ששם המשחק סבלנות
פרופ' אלכס סימון14/06/2010צריך הרבה ימים של 50 יח' ואם משתמשים בפיורגון לעלות ל- 58 עד לתגובה. הרופאה ראתה כי תוך זמן קצר הגבת בעוצמה עוד לפני שראו זקיקים בינוניים. אילו היתה ממשיכה היו מגוייסים עשרות זקיקים לביוץ והיית מועדת לגירוי עודף של השחלה. תהליך שאינו רצוי ועל כן המינון שוב הופחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)