לפרופ' סימון - שאלה בהמשך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' סימון - שאלה בהמשך
    שירי
    13/06/2010

לפרופ' סימון היקר שלום רב,

בשאלתי הקודמת ציינתי שאני בת 27, שחלות פוליציסטיות, מזה חודש ראשון בהזרקת פיוריגון.
    לאחר 8 ימים הזרקת 25 מ"ג ועוד 7 ימים 50 מ"ג, נצפו אצלי הרבה זקיקים קטנים, הרירית היתה 6 וה E2 נשאר נמוך - 262. שאלתי האם יש סיכוי עוד לביוץ ביום ה-20 בנתונים אלוף וענית שיש סיכוי, שהמינון הנמוך נועד למנוע תגובת יתר ויש להתאזר בסבלנות.

הרופאה העלתה לי את המינון ל-75 ולאחר 4 ימים, ביום ה-24 למחזור, נצפה אצלי זקיק אחד בגודל 10, עוד הרבה זקיקים קטנים, ורירית 7. הבעיה היא עם ההרומונים שלי - האסטרדיול עלה ל-940 (!), הפרוגסטרון נשאר נמוך. (לא נאמר לי בדיוק כמה). הרופאה הורידה את מינון הפיוריגון ל-50.

אינני מבינה מה משמעות האסטרדיול הגבוה?? אם אני מבינה נכון, רמת האסטרדיול בדם היא כ-500לכל זקיק בשל - אם כך כיצד ייתכן שיש רק זקיק מוביל 1 והוא עדיין קטן, וזו רמת האסטרדיול? האם הרמה הגבוהה מבטאת את נוכחותם של הרבה זקיקים נוספים קטנים? אם אכן כך, מה יש לעשות בכדי להתגבר על עניין זה? והאם עדיין יש סיכוי לביוץ החודש...?

אשמח מאוד להסבר בעניין,
    בתודה גדולה מאוד מאוד על היותכם...
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' סימון - שאלה בהמשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

שירי
    14/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מניח שאמרתי ששם המשחק סבלנות

פרופ' אלכס סימון
    14/06/2010

צריך הרבה ימים של 50 יח' ואם משתמשים בפיורגון לעלות ל- 58 עד לתגובה. הרופאה ראתה כי תוך זמן קצר הגבת בעוצמה עוד לפני שראו זקיקים בינוניים. אילו היתה ממשיכה היו מגוייסים עשרות זקיקים לביוץ והיית מועדת לגירוי עודף של השחלה. תהליך שאינו רצוי ועל כן המינון שוב הופחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו