הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    דנה
    14/06/2010

שלום...
    עשיתי הזרעה ב 7.6.2010
    המחזור האחרון הוא 23.5.2010

שאלתי היא האם אני אמורה לבצע בדיקת הריון 14 יום אחרי ההזרעה
    או לחכות עד המחזור החודשי????..... ומה האחוזים שהזרעה מצליחה?.....
    האמת שאני מאוד בלחץ זאת הזרעה ראשונה, מקווה שזה יצליח
    תודה על תגובתכם, בכל שאלה אני נעזרת בפורום שלכם... המון תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דנה

לילית
    14/06/2010

באשר לבדיקת דם לאחר 14 יום מיום ההזרעה (רופא מטפל או אחות לא עידכנו אותך?)
    באשר לאחוזי ההצלחה אני גם שאלתי עברתי הזרעה ראשונה ,,, בדיוק כמו אחוזי הריון רגיל
    לצערי קיבלתי תשובה שלילית אחרי 14 יום
    מה שאני מציעה לאחר הזרעה ראשונה תהיה רגועה מאוד ואל תצפי ליותר מידי קחי בפרופורציה כי אני היו לי ציפיות יותר מידי גדולות ואתמול רק בכיתי אז שיהיה לך המון בהצלחה בסופו של דבר יהיה בסדר ב"ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה...

דנה
    15/06/2010

אני מאוד מצטערת בשבילך, זה נורא קשה... אני מקווה שהפעם זה ילך לי, בפעם הקודמת עשינו רק מעקב זקיקים בלי הזרעה,

אני רק רוצה לדעת, אני מבינה מדברייך שאחרי 14 יום מההזרעה אני יכולהלעשות בדיקת הריון ביתית?????????
    ואם זה חיובי אעשה בדיקת דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

דנה
    15/06/2010

הרופא שלי אמר לי שאם ההזרעה הראשונה לא מצליחה, אני כבר לא אקח כדורי אקוקלומין, אנחנו מתקדמים הלאה
    במה לדעתך הוא התכוון??????. איזה טיפול אני אמורה לעשות אם הזרעה ראשונה לא מצליחה
    האם כדאי לנסות שוב הזרעה??????
    אני חייבת לציין שאני בת 40, ויש לי תינוק בן שנה וחצי, ההריון איתו היה ספונטני

מה לעשות?....
    (לא רציתי לשאול את הרופא למה הוא התכוון לאיזה טיפול המשך, כי אני חייבת להישאר אופטימית
    שההזרעה תצליח)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה שלום

מיואשת
    15/06/2010

בוקר טוב אני לא רופאה אבל אני עברתי כמוך ואצלי הכל תקין ואצל בעלי בעית זרע חלש ועברתי 3 הזרעות האחרונה 5\31 וקבלתי מחזור לצערי הרב. נראה לי הטיפול הבא הוא זריקות פירוגון אני מאחלת לך בהצלחה מהפעם הראשונה שיהיה לך קל אני כבר עוברת לivf ומטופלת אצל קול . יום נעים ומחזיקה לך אצבעות ושיהיה בהצלחה מכל הלב כל אחד שונה מהשני אולי את מהפעם הראשונה תצליחי בעזרת השם רק תרגעי ותנוחי ולא לחשוב על זה הרבה וזה יגיע בסוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

מיואשת
    15/06/2010

עוד משהו מנסים הזרעות מ3-6 פעמים ובטיפול בזריקות ואחר כך עוברים לivf בעזרת השם לא תגיעי לשלב זה .בהצלחה עוד פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

פרופ' מרתה דירנפלד
    15/06/2010

2 האופציות אפשריות ( בדיקה או לחכות למחזור)

% ההצלחה הוא ביו 12-20% בטיפול אחד וזה משתנה ותלוי ב גיל , באיכות הזרע , מצב החצוצרות ועוד...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו