מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהדנה14/06/2010
שלום...
עשיתי הזרעה ב 7.6.2010
המחזור האחרון הוא 23.5.2010
שאלתי היא האם אני אמורה לבצע בדיקת הריון 14 יום אחרי ההזרעה
או לחכות עד המחזור החודשי????..... ומה האחוזים שהזרעה מצליחה?.....
האמת שאני מאוד בלחץ זאת הזרעה ראשונה, מקווה שזה יצליח
תודה על תגובתכם, בכל שאלה אני נעזרת בפורום שלכם... המון תודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנה
לילית14/06/2010באשר לבדיקת דם לאחר 14 יום מיום ההזרעה (רופא מטפל או אחות לא עידכנו אותך?)
באשר לאחוזי ההצלחה אני גם שאלתי עברתי הזרעה ראשונה ,,, בדיוק כמו אחוזי הריון רגיל
לצערי קיבלתי תשובה שלילית אחרי 14 יום
מה שאני מציעה לאחר הזרעה ראשונה תהיה רגועה מאוד ואל תצפי ליותר מידי קחי בפרופורציה כי אני היו לי ציפיות יותר מידי גדולות ואתמול רק בכיתי אז שיהיה לך המון בהצלחה בסופו של דבר יהיה בסדר ב"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה...
דנה15/06/2010אני מאוד מצטערת בשבילך, זה נורא קשה... אני מקווה שהפעם זה ילך לי, בפעם הקודמת עשינו רק מעקב זקיקים בלי הזרעה,
אני רק רוצה לדעת, אני מבינה מדברייך שאחרי 14 יום מההזרעה אני יכולהלעשות בדיקת הריון ביתית?????????
ואם זה חיובי אעשה בדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
דנה15/06/2010הרופא שלי אמר לי שאם ההזרעה הראשונה לא מצליחה, אני כבר לא אקח כדורי אקוקלומין, אנחנו מתקדמים הלאה
במה לדעתך הוא התכוון??????. איזה טיפול אני אמורה לעשות אם הזרעה ראשונה לא מצליחה
האם כדאי לנסות שוב הזרעה??????
אני חייבת לציין שאני בת 40, ויש לי תינוק בן שנה וחצי, ההריון איתו היה ספונטני
מה לעשות?....
(לא רציתי לשאול את הרופא למה הוא התכוון לאיזה טיפול המשך, כי אני חייבת להישאר אופטימית
שההזרעה תצליח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה שלום
מיואשת15/06/2010בוקר טוב אני לא רופאה אבל אני עברתי כמוך ואצלי הכל תקין ואצל בעלי בעית זרע חלש ועברתי 3 הזרעות האחרונה 5\31 וקבלתי מחזור לצערי הרב. נראה לי הטיפול הבא הוא זריקות פירוגון אני מאחלת לך בהצלחה מהפעם הראשונה שיהיה לך קל אני כבר עוברת לivf ומטופלת אצל קול . יום נעים ומחזיקה לך אצבעות ושיהיה בהצלחה מכל הלב כל אחד שונה מהשני אולי את מהפעם הראשונה תצליחי בעזרת השם רק תרגעי ותנוחי ולא לחשוב על זה הרבה וזה יגיע בסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
מיואשת15/06/2010עוד משהו מנסים הזרעות מ3-6 פעמים ובטיפול בזריקות ואחר כך עוברים לivf בעזרת השם לא תגיעי לשלב זה .בהצלחה עוד פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
פרופ' מרתה דירנפלד15/06/20102 האופציות אפשריות ( בדיקה או לחכות למחזור)
% ההצלחה הוא ביו 12-20% בטיפול אחד וזה משתנה ותלוי ב גיל , באיכות הזרע , מצב החצוצרות ועוד...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)