סימני שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סימני שאלה
    לילית
    14/06/2010

שלום רב
    בבדיקת הדם לאחר 14 יום מההזרעה הודיעו לי כי התשובה שלילית ( יום שלם בכיתי)
    בשבוע האחרון יש לי כאבים בחזה שאף פעם לא היו ממש כאבים כמו שיש בגיל ההתבגרות בצמיחת השד רגישות יתר וגם עייפות,,, הם זה קשור להזרעה ? האם יכול להיות טעויות בבדיקת דם? ושאלה אחרונה לפי סטטיסטיקה אחרי כמה נסיונות ניתן להיכנס להריון
    לתשובה מהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לילית

מיואשת
    14/06/2010

גם אני אתמול עברתי בדיקה אחרי טיפול שלישי בהזרעות האחרון ב5\31 ולצערי קבלתי מחזור ביום ה14 בדיוק וגם בכיתי כל היום כמוך ... ויש לי גם אותו כאבים חזה עיפות וזה כנראה מהתרופות או מהלחץ שאנחנו נמצאות כל הזמן חושבות והראש לא נקי וזה גם קשור להזרעה אין ספק .אבל בכינו כל היום בסוף אין מה לעשות צריכות להיות יותר רגועות וכדי להצליח לא להתייאש . אני כבר מחכה לתינוק שנתיים וחצי . רק סבלנות ובעזרת השם זה יבוא בלי לשאול אף אחד תהיי חזקה ובהצלחה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיראל היי

לילית
    14/06/2010

תודה עבור התשובה נחמד מצידך,,, כמובן צריך הרבה סבלנות זה הזרעה ראשונה שלי לכן לקחתי את זה מאוד קשה ברור שהכל בורא עולם מחליט וב"ה כל דבר בעיתו
    תודה על העידוד בהצלחה גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לילית

לילית
    14/06/2010

תודה שענו לי אך בכל זאת אשמח לשמוע תשובה לגבי כל מה ששאלתי מיפי רופא מוסמך
    תודה לילית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדיר שיהיו טעויות

פרופ' אלכס סימון
    14/06/2010

התופעות הן קשורות לרמות ההורמונאליות שהיו
    לצערי צריך להמתין לווסת
    הסטטיסטיקה משתנה לפי איכות הזרע, בעיות ברחם ומבנה שלו וגיל האישה. במקרה האידאלי - הסיכוי להשיג הריון לאחר 3 מחזורי הזרעה הוא 30-40%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה...

מ
    14/06/2010

לאחר שהודיעו לי שאין הריון בטיפול ההפריה הראשון, הרגשתי בדיוק כמוך, אך זה היה פסיכולוגי, משיברון לב.
    נכנסתי להריון בהפריה שנייה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו