ד"ר שחר קול שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר שחר קול שלום
    מיואשת
    14/06/2010

עברתי הזרעה ב5\31 והיום אחרי 14 יום קבלתי מחזור לצערי אני מטופלת אצלך וזו פעם שלישית בהזרעות . בעיה אצל בעלי אצלי הכל תקין .התקשרתי לעשות תור אצלך אמרו לי שאין תורים \ואתה תהיה ב7\1 החודש הבא . שאלתי אחרי 3 נסיונות של הזרעות האם כדאי לעבור להפריה חוץ גופית אצל בעלי הפעם האחרונה הזרע היה חלש ואחרי השבחתו בינוני 30% ולפני זה היה יותר 80% לא יודעת למה בחודש ירד כל כך הרבה ....
    החודש ב5\31 עברתי הזרעה אבל התחלתי לקחת זריקות מהיום ה 14 אחרי מחזור אמרת שהיה אצלי איטי מאוד ויכולתי להתחיל זריקות לא רק מהיום השלישי .מה עלי לעשות עכשיו לבוא לעוד השבחה אמרו לי שיש דקטור במקומך ולעשות אותו תהליך ולא לפספס טיפול החודש או לחכות לך עד שתהיה מה אתה ממליץ לי
    תודה על הסבלנות ..ואשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר שחר קול שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה

מיואשת
    14/06/2010

הייתי אמורה לשים נקודה אחרי לצערי כי קבלתי מחזור לא לצערי שאתה הרופא ..... לאי הבנה . מאוד כיף לבוא אליך ומאוד שמחה שאני מטופלת אצלך . יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ להמשיך ב - IVF

פרופ' שחר קול
    14/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו