הזרקת דקפפטיל - דחוף...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרקת דקפפטיל - דחוף...
    קרן
    14/06/2010

אני מזריקה דקפפטיל כבר מעל שבוע והיום בפעם הראשונה שכחתי להוציא את האויר מהמזרק. האם זה נורא? מהווה בעיה? הפעם הזריקה כאבה לי קצת יותר מהרגיל...
    אני בלחץ.. אוף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת דקפפטיל - דחוף...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- לא מרופא

מאיה
    14/06/2010

זה לא נורא כי זו הזרקה תת עורית ולא לתוך כלי דם... מקסימום נכנסה בועית קטנה לתוך שכבת השומן. לא יקרה שום דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויר

ד''ר דוד ישי
    14/06/2010

לא נורא. לא קורה כלום מהזרקה של כמות כזאת של אויר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם התשובה דומה בהזרקת גונאל אף ?

נטלי
    27/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נטלי

אני
    27/06/2010

במידה ואת מזריקה גונאל, מוציאים אוויר פעם אחת בלבד ולאחר מכן כל שימוש (כמובן עד שאת מסיימת עם העט) כבר יהיה מכוון לכמות הנדרשת. לשם הוצאת בועות אויר פעם ראשונה (כשיש טיפת נוזל בקצה המחט) את מעבירה את החץ ל-37.5, מושכת כלפי חוץ את הבוכנה ואז דוחפת, כשתראי שיצאו מספר טיפות תדעי שהעט מוכנה לשימוש. אבל הפרוצדורה הזו נעשית כאמור פעם אחת בלבד עד שמחליפים לעט חדש. מקווה שתרמתי.

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נטלי

אני
    27/06/2010

במידה ואת מזריקה גונאל, מוציאים אוויר פעם אחת בלבד ולאחר מכן כל שימוש (כמובן עד שאת מסיימת עם העט) כבר יהיה מכוון לכמות הנדרשת. לשם הוצאת בועות אויר פעם ראשונה (כשיש טיפת נוזל בקצה המחט) את מעבירה את החץ ל-37.5, מושכת כלפי חוץ את הבוכנה ואז דוחפת, כשתראי שיצאו מספר טיפות תדעי שהעט מוכנה לשימוש. אבל הפרוצדורה הזו נעשית כאמור פעם אחת בלבד עד שמחליפים לעט חדש. מקווה שתרמתי.

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו