קיום יחסי מין אחרי החזרת עוברים - יכול לגרום להפלה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קיום יחסי מין אחרי החזרת עוברים - יכול לגרום להפלה?
    מורן
    02/11/2007

ביום ד' האחרון החזרנו עוברים אתמול קיימנו יחסי מין אני מפחדת שקרה משהו וזה יכול לגרום להפלתם אני לא גמרתי כי פחדתי שיקרה לי משהו במערכת הנשית שלי האם יכול לקרות מצב שהפלתי אותם וקרה משהו.
    דבר נוסף בגלל שהיה לי גירוי יתר בשאיבה הקודמת קיבלתי דקפפטיל יומיים לפני השאיבה ולא את האובריטול רק לאחר השאיבה וההחזרה הבנתי מהרופא כי הדקפפטיל ואוגרלטרון שלקחתי לפני גורמים לרירית להיות במצב לא אופטמלי לכן החזירו לי עוברים באיכות פחותה יותר כדי לנצל את העוברים הטובים יותר להחזרות הבאות שהרירית תהיה אופטמלית ונתנו לי במקום נרות זריקות לעיבוי הרירית בשם גסטון האם הפעולה נכונה? האם יש סיכוי להריון תבין כי מצב הרחם שלי תקין בעלי עבר בעבר ניתוח וסקטומי מקווה לטוב ולתשובתך המהירה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים

פרופ' שחר קול
    02/11/2007

יחסים לא יפגעו בעוברים.
    השיקול של הרופאים המטפלים הוא נכון ונבון.
    יש סיכוי טוב להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

מורן
    02/11/2007

תודה רבה הרגעת אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו