צריכה להתייעץ בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צריכה להתייעץ בבקשה
    דני
    02/11/2007

בתאריך ה 17 לאוקטובר היה לי ביוץ מוכח עם בדיקות דם ומעקב זקיקים. אני לא חושבת שאני בהריון - בדיקות ביתיות שליליות אבל הדימום המחזורי שיש לי הוא מאד דל ולא זורם, אלא רק אחרי מאמץ בשירותים (סליחה על התאור). רציתי לשאול האם זה בסדר שהמחזור מאחר לי למרות שעברו מעל 14 ימים, אני יודעת שהוא קרב כי יש לי את כל הסמנים אבל האם זה שהוא מאחר מסמן או מצביע על בעיה כל שהיא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה להתייעץ בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

דני
    02/11/2007

שכחתי לציין שמהחזור והמעקב היו טבעיים ללא תרופות כל שהם, ושבדרך כלל המחזורים שלי חזקים ומורגשים בניגוד לזה שעכשיו, ואני גם יודעת מהאולטראסנוד והמעקב שהיתה רירית רחם יפה ועבה ואני לא מבינה מה זה הדימום העדין שיש לי עכשיו זה לא קרה לי אף פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ימית

ד''ר דוד ישי
    02/11/2007

התיחסתי בתשובה גם להערה הנוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ימית

ד''ר דוד ישי
    02/11/2007

מתוך הנתונים שמסרת ,האפשרויות הן אחת מהשתיים. או שאת בהריון למרות הבדיקה ( אולי היא נעשתה מוקדם מדי ? ) או שלא בייצת ( על סמך מה קבעת בודאות שהיה ביוץ ? )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דר' ותודה על תשובתך

דני
    02/11/2007

הייתי במעקב זקיקים ויום אחרי שהיה לי זקיק 20 מי"מ כבר לא היה לי זקיק יותר והיה נוזל בדגלאס.
    הרופאה אמרה שזה מצביע על ביוץ תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר אחד

דני
    02/11/2007

האם יכול להיות שהמחזור שלי הפעם פשוט מאד מאד חלש והוא פשוט יוצא בצורה של דמם חלש מדי פעם? ואם כן איפה כל הרירית המתפרקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו