הזרעה והחזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה והחזרת מוקפאים
    יעל
    17/06/2010

שלום,
    אני רווקה העוברת טיפולי פוריות מזרע של תורם. אני בימים הראשונים למחזור. האם אפשר לעשות הזרעה כדי לנצל את הביצית שמשתחררת החודש ואח"כ להחזיר את העוברים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה והחזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטים ששכחתי לציין

יעל
    17/06/2010

הטיפולים בגלל הגיל. לא ידוע על בעיה בחצוצרות וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל שלום

פרופ' אלכס סימון
    18/06/2010

אל תתבלבלי, הזרעה פרושה להזריק זרע לרחמך בסביבת יום הביוץ. להחזיר עוברים אומר לבצע טיפול הפריה חוץ גופית מורכב. ניתוח להוציא את הביצית לפני שמשתחררת, להפרות אותה בחוץ עם הזרע ורק אז להחזיר את העובר.
    אם כן, נצלי החודש את הביצית המשתחררת להפריה בהזרעה של זרע לרחם. אם עדיין אינך מוכנה לכך מבחינה מנהלתי, דהיינו לא בחרת תורם עדיין, לא הוחתמת, הבדיקות לא הגיעו, הבדיקות סקר גנטיות לא בוצעו וכד'. תצטרכי להמתין לביצית של חודש הבא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' אלכס סימון

יעל
    19/06/2010

שלום רב פרופ' אלכס סימון
    ראשית יש לי הזדמנות להודות לך על תשובותיך המקצועיות והמרגיעות.
    בקשר לשאלתי- אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים (ציינתי בכותרת השאלה המקורית ולא בתוכנה. סליחה על חוסר הבהירות), ועל כן אני שואלת אם ניתן לעשות הזרעה בזמן הביוץ, ומס' ימים אח"כ, (כגיל העוברים), להחזיר את העוברים המופשרים? (מדובר גם על זרע מאותו תורם).
    תודה מראש
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט אפשר

פרופ' אלכס סימון
    20/06/2010

הרי יש הבדל של מספר ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו