תחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון
    רחל
    18/06/2010

אני בהריון שבוע 5 +שישה ימים, אחרי החזרה של מוקפאים. עשיתי 4 בדיקות דם בהפרשים של יומיים. הבטא מכפילה (1.8 -2) אבל הפרוגסטרון עומד על 28 וה- E2 ירד ל- 700 ואתמול עלה ל- 870.

לוקחת 3 אנדומטרין + 4 פרוגינובה ביום.

1. לגבי האנדומטרין - אם הרמות ברחם גבוהות יותר ובבדיקת דם ההשפעה שלו לא ניכרת, למה מבקשים לבדוק אותו שבוע אחרי ההחזרה?

2. לגבי הירידה ב- E2 (ירד מ- 1,200 ל- 700 וכאמור עלה שוב קצת), האם יכול להעיד על איזהיא בעיה בהתפתחות ההריון בהמשך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

רחל
    19/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי

מעיין
    19/06/2010

טלי, אני קוראת את ההודעה שלך, בצירוף מקרים, כבר מזה כ-41 יום לא קיבלתי פעם אחרונה מחזור ב-9-5-10 ואת כתבת פה נתונים על בדיקת הדם שלך רק שאני לא עשיתי בדיקת בטא, ושאר הנתונים דומים לשלך, רק שאני לא יודעת אם מדובר בהריון, מה דעתך כדי שאעשה בדיקת בטא? יש סיכוי שזה הריון?
    מעניין מה הרופא ייענה לך
    בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה והריון קל ותקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו