שאלה למטופלות כללית מושלם- מונוגון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה למטופלות כללית מושלם- מונוגון
    דפי
    18/06/2010

הבינותי ביחידת ה IVF שמקבלים החזר עבור המונוגון. הגשתי את המכתב שנתנו לי והקבלה. אך משום מה סרבו להחזיר לי חלק מהסכום?.
    למשהי יש ניסיון בזה? מה עושים?.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזר

א.ס
    19/06/2010

שלום רב
    את ההחזר אני מקבלת במרפאת האם שלי לפי מרבה זכרוני לא עשו לי בעיות........אבל את יכולה לערער בהצלחה......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזר על מנוגון

לימונית
    19/06/2010

שלום,

על מנת לקבל את ההחזר את צריכה להביא:

1) את הקבלה המקורית.

2) את הטופס של סיכום מחזור הטיפול.
    שם מצויינת גם כמות המנוגון בה השתמשת בפועל, אם כי אני כבר יכולה לציין בפנייך שההחזר הוא על סמך הסכום המצוין בקבלה (כך שזה לטובתנו), פחות השתתפות עצמית של 140 ש"ח (לפחות נכון לחצי שנה אחורה). זו הסיבה שלא החזירו לך את כל הסכום, אלא את רובו.

את צריכה לפנות עם זה למרפאת האם שלך, או מרפאה מעליה שמסדרת לך בדרך כלל טפסי 17 וכיו"ב, ולמלא את המעטפה הירוקה של ההחזרים, להכניס בתוכה את הקבלה ולפנות לפקידה האחראית, ייתכן שיש טפסים נוספים למלא.

לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו