החזרה ולחץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרה ולחץ
    טולי
    20/06/2010

שלום רופאים
    אני שלושה ימים אחרי החזרה.
    מהיום הראשון להחזרה אני נמצאת בלחץ ענק מאוד הגוף לחוץ והבטן מכווצת מלחץ ועצבים.
    אני מפחדת שזה יכול לפגוע בסיכויי ההשתרשות והדבר מכניס אותי ליותר לחץ אני נמצאת במעגל כזה של לחץ.
    האם לחץ כזה בימים הראשונים של ההחזרה יכול לפגוע בסיכויי ההשתרשות?
    ועוד שאלה: האם מותר לקחת רסקיובתקופת ההמתנה לבטא?
    תודה על הסבלנות ועל התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרה ולחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נאמר אל תהי בלחץ, זה יעזור?

פרופ' אלכס סימון
    20/06/2010

הדרך הטובה ביותר לדעתי היא לחפש קבוצת תמיכה של נשים מטופלות IVF. יש גם קבוצות להרפיית מתחים. איני חושב שהמתח פוגם בהשרשה, אולם הוא פוגם באיכות החיים.
    לגבי התרופה, איני יודע. את יכולה כמוני לחפש בגוגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר אלכס

טולי
    20/06/2010

כשאומרים לי לא להיות בלחץ זה יותר מלחיץ אבל אם היתה תשובה חד משמעית לכך שהלחץ והמתח לא פוגעים בסיכויי ההשרשה אז זה היה יותר מרגיע.
    לגבי הרסקיו חיפשתי המון בגוגל אך לא מצאתי תשובה של רופא אלא רק של החברה עצמה שמייצרת את הרסקיו שהם אמרו שמותר אך הייתי רוצה לדעת מה רופא חושב על כך.
    תודה על תשובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו