עבודה לפני שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עבודה לפני שאיבה
    ש
    20/06/2010

אני לפני ivf ראשון , בריאה עם מחזור סדיר , ביום חמישי (+- ) מתוכננת השאיבה , אני עובדת בעבודה שדורשת ממני עמידה ותזוזה במשך 9 שעות רצופות ,אני ממש בקושי יושבת .
    עדיף לנוח בשבוע הזה או שאין בעייה , אני אציין שגם יש לי כאבים חזקים כמו כאבי מחזור חזקים בבטן תחתונה .
    האם ישנם המלצות מסויימות בשבוע של השאיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה לפני שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה גם למטופלות ivf

ש
    20/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ש

שרון
    20/06/2010

אני גננת וכמעט אין לי רגע לשבת במהלך היום לכן באופן קבוע אני לוקחת מחלה ביום של השאיבה ויומיים אחר כך. וגם אחרי ההחזרה משתדלת לנוח יום בבית.... לפני השאיבה אני עובדת כרגיל, למרות שיום לפני זה כרוך באי נוחות נוראית, אני מרגישה 'מפוצצת'. אבל אני מעדיפה לנצל את הימים אחרי השאיבה. יוצא לי בערך שבוע של היעדרות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנוח

פרופ' אלכס סימון
    21/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

ש
    21/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו