לפרופסור סימון בהמשך למה שכתבת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופסור סימון בהמשך למה שכתבת
    מירב
    20/06/2010

תודה קודם כל על המענה המהיר.
    שאלה- מה היית ממליץ עבורי שנעשה הלאה?
    אני מרגישה די חוסר אונים.
    האם ללכת ישר לטיפולי IVF? אני מאוד חוששת מטיפולים, הרדמות וכו'.. (עם זאת ברור לי שארצה ילד רק מזרעו של בעלי).
    האם לפנות לבדיקה נוספת של זרע? ואם כן, מתי?
    האם לפנות לאורולוג?
    מה עושים?
    האם גניקולוג מספיק יודע על מנת להפנותי ישר לטיפולי IVF?
    תודה לך
    ממירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירב

פרופ' אלכס סימון
    21/06/2010

ניראה לי שהתייעצות מעמיקה עם הגינקולוג תיפתור לך את כל ההתלבטויות והרגשת חוסר האונים. תסכימי עימי שהאינטרנט אינו מקום ראוי למתן התייעצויות רפואיות מעמיקות ונטילת אחריות כה גדולה בהנף אצבע על מקלדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי... אך עוד שאלה

שרון
    21/06/2010

תודה על התשובה.
    נותרה לי עוד שאלה- האם פרוטוקול קצר המתחיל בפיוריגון ועובר למנוגון הוא הגיוני.
    קיבלתי כזה טיפול בפרוטוקול הארוך אז לא מבינה ממש מה ההבדל בין הפרוטוקולים... האם רק אורך זמן הדיכוי עם הדקה?
    שאלה אחרונה בהחלט- מדוע נותנים חצי דקה 01?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטוקול בהחלט מקובל

פרופ' אלכס סימון
    21/06/2010

עדיין לא הוחלט אם כדאי רק מנוגון או רק פיורגון. אולי שילוב בניהם? כשימציאו את הפרוטוקול האולטימטיבי, כולם ישתמשו בו. דקפפטיל חצי, להפחית חשיפה לדקפפטיל. בעיקר בנשים מבוגרות יותר וכאלו שלא מגיבות טוב. אצלהן מתברר לדקפפטיל יש השפעה מוגזמת על השחלה. דבר שלא קורה בצעירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו