מיקום הזריקה בגוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיקום הזריקה בגוף
    נטלי
    22/06/2010

שלום רב,
    רציתי לשאול היכן מזריקים את הזריקות (דקפפטיל וגונל) האם זה ליד הטבור או מתחת לטבור??התחלתי להזריק כפי שהאחות אמרה לי - 4 אצבעות ליד התבור- ואז אמרו לי שצריך 3 אצבעות מתחת לתבור, האם יש הבדל ? או שהעיקר להזריק באיזור הבטן?? אני דואגת שאני לא מזריקה נכון ואז הזריקות לא יעבדו.
    יש לציין שאני בחורה יחסית רזה ונמוכה, האם יש הבדל במבנה הגוף באשר למיקום הזריקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקום הזריקה בגוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקום זריקה

אני
    22/06/2010

ממש לא משנה, אני זריקות גונל הזרקתי בכלל בצד הבטן משמאל לטבור. המיקום לא כל כך משנה. מה שחשוב זה לתפוס את העור ולהזריק בצורה ישרה, של 90 מעלות (ככה לגבי גונל, אבל נראה לי שכל זריקה עובדת בצורה הזו).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקות

נעמי
    23/06/2010

היי
    המיקום לא חייב להיות קבוע ...
    לי הזריקות עשו שיטפי דם לכן לא יכולתי להמשיך להזריק באותו מקום,
    כך שהאחות אמרה לי שאני יכולה להזריק בצד של הבטן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקום זריקה

פרופ' אלכס סימון
    23/06/2010

כל מקום בגוף אפשרי. הזריקה תת עורית וכל הגוף מכוסה עור. ההדרכות שקיבלת הן לאמר לך - הזריקי איפה שהגישה נוחה לך, ששאת רואה מה את עושה. 2 אצבעות, 3 או 4 , מעל או מתחת ממש לא משנה. איפה שהכי נוח לך לראות ולבצע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!

נטלי
    23/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו