היסטרוסקופיה ניתוחית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה ניתוחית
    ליאת
    23/06/2010

שלום,
    לפני יומיים עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית לפתיחת הדבקויות (התגלו הדבקויות עדינות ובינוניות בחלל הרחם וכולם הוסרו).
    אני כרגע עם גלולות ורופא המנתח אמר שמספיק להמשיך לקחת רק גלולות ולא צריך תכשיר אסטרוגני כגון פרוגילטיון כי בגלולות גם יש אסטרוגן.
    לאחר שבדקתי אז ראיתי שרמת האסטרוגן בגלולות הוא 0.02 כאשר בפרוגלטיון 2 מ"ג ואני מפחדת שבגלל שאני אמשיך לקחת רק את הגלולות שאינן מכילות מספיק אסטרוגן ההדבקויות יחזרו.
    אשמח לייעוץ בנושא.
    שאלה נוספת, במידה וצריך להפסיק גלולות ולקחת פרוגילטיון האם אני אקבל ווסת עקב הפסקת הגלולות תוך כדי לקיחת פרוגילטיון או שהווסת תגיע רק לאחר סיום נטילת פרוגילטיון.

תודה רבה,
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוסקופיה ניתוחית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת שלום

פרופ' אלכס סימון
    23/06/2010

אל תשווי תפוחי אדמה עם אגסים. בגלולה האסטרוגן שונה מזה בפרוגילוטון. לכן המינונים אינם משמעותיים העיקר שהם עושים את העבודה, ואם הרופא החליט שאת צריכה גלולה - עשי כדבריו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו