לד"ר סימון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר סימון
    מיואשת
    23/06/2010

שלום רב
    אני מטופלת אצל ד"ר קול .ועברתי4 הזרעות בטיפול הרמונאלי זריקות פרוגון. ולצערי לא הצליח לפני זה עברתי 6 מחזורי איקקלומין וגם ללא הצלחה . בכל הזרעה התנועות היו לא אותו דבר
    נגיד בהזרעה הראשונה 95% השנייה 80 ושלישית ובחודש לא היה הפסקה בין הטיפולים היה 30%
    בעלי חולה סכרת לוקח זריקות אנסולין 5 פעמים ביום .הוא בן 29 אני בת 23 אצלי הכל יצא תקין צילום רחם בדיקות דם להרמונים . והייתי לוקחת קלקסן עם כל טיפול רק שאם יש משהוא שלא יעשה לי נזק אבל גם בבדיקות היה תקין . ובבהזרעה האחרונה לפי בדיקות דם יכולתי להתחיל להזריק מהיום ה16 למחזור לא מהיום השלישי כמו שצריך להיות .מה אתה ממליץ לי עכשיו לעבור לטיפול חחוץ גופית או להמשיך עם הזרעות עד 6 טיפולים כמו שאומרים כי כל כך ירדו התנועות בפעם האחרונה . ופוחדת שסתם .מעבירה זמן מה ההמלצה שלך אני אשמח לקבל תגובה ממך

תודה רבה ומודה לך והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר סימון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר טיפול של פיורגון

פרופ' אלכס סימון
    23/06/2010

בדרך כלל לאחר טיפולים ממושכים כאלו ובעיקר אם פיורגון לא הניב הריון תוך 3-4 מחזורים, חבל להמשיך בהזרעות וכדאי לעבור לטיפול הפריה חוץ גופית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו