החלטה גורלית -אשמח לשמוע דעתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החלטה גורלית -אשמח לשמוע דעתכם
    נשמתי איליי
    24/06/2010

אני בת 40.5 שמנה מאוד (bmi גבוה מ- 40), כל הבדיקות תקינות כולל צילום רחם שנעשה לפני 3 שנים, היסטרוסקופיה שהתבצעה לפני חצי שנה. יש לי ילד בן 3.5 שנקלט בהזרעה. מזה 3 שנים בערך אני עוברת טיפולי פוריות אך ללא הצלחה. הטיפול בעקבות איכות זרע ירודה (מבצעים מיקרומניפולציה). התוצאות עד כה: מספר סביר של בציות בכל שאיבה, מספר סביר של הפריות, אך איכות העוברים בינונית.

הדילמה: ניתוח שרוול והקפאת הליך הכניסה להריון לשנה (מחויב מהניתוח) ואז אהיה בת 42
    או
    המשך טיפולי פוריות במצב הנתון ז"א שמנה.

לתשובתך אודה
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• :-) את דעתכם רופאי הפורום

נשמתי איליי
    24/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומנם החלטה קשה

פרופ' אלכס סימון
    24/06/2010

למרות הקושי הרב יותר להשיג הריון בגיל מתקדם יותר אני עדיין חושב שלבריאותך הכללית, להקל על הדיקורים בהמשך, להצלחת הריון ללא סיבוכים - עדיף קודם הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נשמתי איליי
    24/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו