לחץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לחץ
    לימור
    24/06/2010

שלום,
    אנחנו מנסים יותר משנה להיכנס להריון ועדיין לא הצלחנו. שנינו בני 40 פלוס.
    אני כל הזמן חושבת על הריון וזה כבר התחיל לשגע אותי.
    האם ללחץ יש השפעה?
    אשמח לקבל ייעוץ ועזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דעתי האישית

שרית
    24/06/2010

היי.
    אני לא רופאה אבל אני יכולה לומר לך שלי ולבעלי אין שום בעיה ונכנסנו להריון כעת לאחר מספר הזרעות, הפלה, IVF אחד והריון... לחלוטין אצלי זו היתה בעיה של לחץ.. אני בת 35, לחץ להיכנס להריון, לחץ מטורף בעבודה, רק שהורדתי לחץ זה קרה.
    אני מציעה- נסיעה לתאילנד או נופש ארוך במקום כלשהו אם זה מתאפשר טכנית וכלכלית ואם את מחליטה להתחיל טיפולים אני יכולה להמליץ לך בחום רב על פרופ' מרגליות בשערי צדק ירושלים, גם אם את מחוץ לעיר הנסיעות שוות את זה.
    כמובן לפני הכל בדיקת זרע , כי הרבה נשים עוברות המון בדיקות ולבסוף מסתבר שהבעיה היא אצל הגבר.
    שיהיה המון בהצלחה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ

פרופ' אלכס סימון
    24/06/2010

ללחץ נפשי יש תרומה בקושי להרות אך הוא לא העיקר. מדווח שנשים שנעזרו בשיחות וקבוצות תמיכה עם פסיכולוגים , הפיגו מתחים והרו מהר יותר מקבוצות ביקורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו