שחלה שנעלמה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלה שנעלמה?
    אנונימית
    05/11/2007

לרופאים שלום,

לאחר שעברתי לפרוסקופיה זה נראה כאילו קצת קשה לראות את השחלה השמאלית שלי אבל עם עם קצת לחץ הצליחו לראות(פעמיים).
    כאשר עשיתי החודש מעקב זקיקים לפני IVF הרופא לא הצליח לראות את השחלה השמאלית בכלל והוא גם לא הצליח להגיע אליה בשאיבה...
    השאלה היא למה הוא לא רואה אותה,האם יכול להיות שהיא זזה לאן שהוא?(נשמע קצת הזוי...)
    והאם יש לזה השפעה על הצלחת הטיפול-הכוונה לאחר החזרת עוברים כי בעצם נשארות לי ביציות בשחלה הזו מבלי שהן נשאבו.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלה שנעלמה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטומיה

פרופ' שחר קול
    05/11/2007

בהחלט יכול להיות ששחלה ממוקמת גבוה באגן, כך שאין גישה אליה בזמן שאיבת הביציות.
    אין לכך השפעה על תוצאות הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אנונימית
    05/11/2007

אני מבינה את זה שהמיקום יכול להקשות או לגרום לכך שזה יהיה בלתי אפשרי להגיע אל השחלה.
    אבל זו לא תופעה שהיתה קיימת תמיד.
    מה יכול היה לגרום לשינוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי

פרופ' שחר קול
    05/11/2007

שינויים באנטומיה של האגן, אולי עקב הידבקויות. קשה מאוד להעריך בלי לראות בעיניים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו