שאלה לבנות הפורום - דחוף !!!!!!!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות הפורום - דחוף !!!!!!!!!!
    מיכל
    30/06/2010

האם מישהי יכולה להמליץ לי על רופא נשים שעובד עם קופ"ח כללית באיזור חיפה???
    היה לי רופה שעזבתי היות ולא הייתי מרוצה
    אני מחפשת רופא שיהיה קשוב, סבלני ומקצועי ואשמח לקבל כל המלצה ממי שמכירה
    זה דחוף ממש!!!!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

אני
    30/06/2010

ממליצה בחום רב על ד"ר דוד איסקוב, מתמחה בפוריות ומנהל את היחידה להפריה חוץ גופית. מקום משכנו (אלא אם כן תחליטי ללכת אליו באופן פרטי) זה במרכז לבריאות האישה בזבולון (קרית ביאליק). שווה את המאמץ. רופא נפלא, מקצועי ואמין !!!
    הגעתי אליו לאחר אינספור אכזבות מרופאים וטיפולים.

בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אשמח לקבל עוד המלצות....

מיכל
    30/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דוד ישי

מלני
    30/06/2010

הי
    גיסתי הביאה אצלו תאומים מהממים אחרי המון הזרעות שלא הצליחו במקומות אחרים
    היא עברה אליו ומיד התחילו IVF והצליחו בסיבוב שני
    הוא מקסים ונעים ובאמת בן אדם טוב ובכלל הבנתי שכל הצוות בכרמל מהפקידה ועד מנהל המחלקה כולם אנושיים ונעימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי מקבל בכללית? איפה?

דנה
    30/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

מאיה
    01/07/2010

בהנחה שאת מדברת על רופא פוריות ולא רופא נשים "כללי" כי הרי שאלת כאן בפורום פוריות, אז קחי בחשבון שבכללית את פותחת תיק במרפאה ולא בהכרח אצל רופא מסויים. את יכולה לתאם כך שהביקור הראשון יהיה אצל רופא מסויים אבל בהמשך יטפלו בך רופאים שונים.
    אז: 1. האם את מחפשת רופא פוריות או רופא נשים רגיל?
    2. אם את מחפשת פוריות- בררי לגבי מרפאות, כלומר מי הם סגל הרופאים, מהו יחס האחיות, מי מנהל את המרפאה, וכו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי

לימונית
    07/07/2010

לבקשתך על המלצה על רופא בצפון המקבל בקופ"ח כללית, אכן, כל מה שנכתב לך על ד"ר דוד ישי הוא אמיתי בהחלט (ממקור ראשון, כמטופלת שלו).
    רופא מקצועי ובעל ניסיון רב, אנושי ביותר, בן אדם מדהים מכל בחינה: רגוע, קשוב, אכפתי, מתחשב ברצונות, ניתן לשאול אותו כל שאלה ולזכות לתשובה, סבלני מאוד, ועדין מאוד בעבודתו בזמן הטיפולים והבדיקות.
    בקשר למה שנכתב לך כאן על היחידה, גם זה כמעט מדויק. רוב אנשי היחידה נחמדים ואדיבים, וכמו תמיד יש גם את אלה שפחות, אבל באמת רוב הצוות נחמד ואדיב.
    לגבי בחירת הרופא במקום ציבורי, אז זה הולך פחות או יותר כמו שאמרו לך: את יכולה תמיד את פגישות הייעוץ לקבוע עם הרופא שאת מעוניינת, אבל הטיפולים עצמם :(שאיבה/החזרה/הזרעה/פיפל) - שיוצאים לפי התקדמות הטיפול, מתבצעים על ידי הרופא המקבל באותו יום, כך שאין ממש אפשרות לבחור.

כמטופלת בבי"ח הכרמל ותושבת האזור, אני בהחלט ממליצה לך על היחידה.

שיהיה בהצלחה,
    לימונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה - שכחתי להוסיף

לימונית
    08/07/2010

ד"ר ישי, בנוסף לעבודתו בכרמל, מקבל גם בקופ"ח "לב הקריה" בקרית אתא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו