בטא אחרי תמיכת אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא אחרי תמיכת אוביטרל
    יערה
    01/07/2010

עברתי היום (1-7) החזרה של שלושה עוברים.
    לתמיכה אני מקבלת סינרל ואוביטרל (היום זריקה אחת, ביום א 4-7 חצי אוביטרל ועוד חצי ב7-7.
    לפי הפרוטוקול אני אמורה לעשות בדיקת הריון ב18-7 כ12 יום אחרי האוביטרל האחרון. האם ניתן להקדים את הבדיקה או שהתוצאה תהיה מושפעת מהאוביטרל???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא אחרי תמיכת אוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יערה

מאיה
    01/07/2010

השפעת האוביטרל יורדת כל יום מיום הזריקה.
    את יכולה לבדוק ב 14.7 וב 16.7- אם תהיה בטא חיובית בבדיקה הראשונה וגם הכפלה שלה בבדיקה השנייה אז תוכלי להסיק שנקלט הריון.
    הבעיה היא שאם התשובה תהיה חיובית ב 14.7 יעברו עלייך יומיים בלתי נסבלים... אז אולי עדיף לחכות עד ה 18?
    אני הייתי במצב כזה בהזרעות כשקיבלתי תמיכת אוביטרל, לא חיכיתי אלא התכוונתי לבדוק בהפרש יומיים, והבטא בבדיקה הראשונה (מקביל ל 14.7 אצלך) היתה שלילית כך שידעתי כבר אז שהטיפול נכשל ולא ביצעתי כלל את הבדיקה השנייה. האם עדיף לדעת מוקדם? לדעתי כן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

יערה
    05/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל

פרופ' שחר קול
    05/07/2010

עדיף לא להקדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו