מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות עם הרופאיםהללויה02/07/2010
שלום רופאים יקרים,
אבקש להתייעץ עמכם בנוגע להחלטה חשובה שעליי לקבל.
בת 40, בשנה האחרונה עברתי ארבעה טיפולי IVF כשבאחרון עם פרוטוקול שונה משלושת האחרים, נקלטתי. לצערי בסוף השבוע השביעי היתה לי הפלה טבעית. ההפלה היתה ב1/6 וטרם קיבלתי את המחזור.
את הטיפולים שלי אני עושה אצל רופא מצוין באופן פרטי. בית החולים הפרטי אינו בקרבת מקום ועייפתי קצת מהנסיעות, מהתשלום הגבוה, ואני חשה צורך לשנות יחידה דווקא עכשיו לאחר הצלחה בטיפול.
לאחרונה ביררתי ביחידה ציבורית הקרובה יותר לביתי, והתרשמתי מאוד לטובה מהצוות וממנהל היחידה.
אני קצת מתלבטת לגבי ההמשך, מצד אחד הפרוטוקול שקיבלתי מהרופא שלי עד כה הניב הצלחה, והרופא סבור כי עליי לקבל אותו שוב, מצד שני אני מעונינת לעבור ליחידה ציבורית שהיא יותר נוחה וקרובה, אך הפרוטוקול שהוצע לי שם שונה.
מה עליי לעשות לדעתכם? האם חזרה על אותו פרוטוקול שהניב הריון מגדילה את הסיכוי להקלט שוב?
כמובן שאוכל "לסחוב" עוד טיפול אם זה כדאי לדעתכם.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב לרופאים, אשמח לתגובה
הללויה03/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ורד04/07/2010האם ניתן לקבל פרטים על הפרוטוקול שעברת
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיה שלום
פרופ' שחר קול04/07/2010אפשר לבקש מהיחידה הציבורית לחזור בדיוק על אותו פרוטוקול שהניב הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול תודה ו...
הללויה04/07/2010אז בעצם מתשובתך ניתן להסיק שאכן כדאי ורצוי לחזור על פרוטוקול זה?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת הרופא
הללויה05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול האם תוכל לענות לשאלתי?
הללויה05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת הרופאים
הללויה05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
מאיה05/07/2010בכל שנה מתקיימים ברחבי העולם מספר כנסים. אני יכולה לספר לך שמאז שאני בטיפול מרפאת פוריות, שזה קצת יותר מחצי שנה, רופאים נסעו כבר לארבעה כנסים. התחום הזה כל הזמן מתקדם ומתפתח והרופאים מיישמים כל הזמן את החידושים ברגע שהם בשלב היישום בשטח. בכנסים בד"כ מוצגים חידושים וממצאי מחקרים שצפויים להיכנס ל"שטח" אחרי שיעברו את כל שלבי הבדיקות.
אבל בהחלט מצטרפת אלייך שיהיה מעניין לקרוא על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)