מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות הפרייה דחוףףף בבקשה!דניאלה05/11/2007
שלום לרופאים המלאכים!!!
אני בת 30, עברתי עד כה 2 שאיבות שלאחר השנייה נקלטתי להריון ועברתי הפלה נדחית לצערי.
אתמול עברתי שאיבת ביציות בפעם השלישית ונשאבו 12 ביציות. היום קיבלתי תוצאות הפרייה כי הופרו 5 עוברים בלבד????!!!! נראה מחר מה טיבן ולכמה תאים התחלקו.
בשתי השאיבות הקודמות הופרו כל הביציות למעט 1 או שניים וכולם היו בדרגה של 8 תאים ביום השלישי...
אשמח לקבל חוות דעתכם מדוע חלה נסיגה כזאת? והתוצאות כה עגומות...
הפרוטוקול לא שונה מקודמיו. אני מש לחוצה שמא מה שהופרה טיבו ירוד ושאקבל בשורות איוב מחר... האם כתוצאה מהגרידה התוצאות כה עגומות? דרך אגב עברתי פרוטוקול ארוך, דקא מהיום ה21 כל יום 0.1 מ"ג ואח"כ גונל 150. יש לציין שבטיפול הנוכחי משום מה לעומת קודמיו לא קיבלתי מחזור ולאחר שהושג דיכויי התחלנו את הגונל. האם הסיבה שלא קיבלתי מחזור יכולה להסביר את התוצאות?
אודה מאוד לתשובתכם וסליחה על האורך...
ערב נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה היקרה:
פרופ' שחר קול05/11/2007גם 5 הפריות יכולות להביא להריון.
זה קורה, פוריות ו - IVF זה לא מדע מדויק.
יתכן והמצב ההורמונאלי לא היה אופטימאלי כאשר החלו את הדקפפטיל, ואולי זו הסיבה.
אבל, יש לזכור, כי זה קורה גם כאשר הכל תקין, וחוזרים בדיוק על אותו פרוטוקול: יכולים לקבל תוצאות שונות לחלוטין.
הפלה קודמת אינה משפיעה על איכות הביציות והעוברים.
עדיין יש סיכוי סביר להריוו, לא להרים ידיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון
דניאלה21/11/2007ד"ר קול היקר!!!
רציתי להודות לך מאוד על התמיכה.
שאלתי אותך ממש לפניי 16 יום את השאלה שלמעלה ו ביום שני התבשרתי שאני בהריון.
העידוד שלך שעוד ייתכן הריון אל אף אחוזי ההפרייה הנמוכים מהרגיל- גרם לי להגיע רגועה להחזרה. בסופו של דבר היו 7 עוברים.
הוחזרו 2 עוברים 8 תאים, ביום ה12 בוצעה ב.דם והבטא- 535. היום יומיים אחרי 1725
מה דעתך? האם אתה ממליץ על משהו מיוחד בעקבות כך שבפעם הקודמת שנקלט הריון זה נגמר בגרידה....
תודה לך על הכל אתה מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון!!
פרופ' שחר קול22/11/2007הכל נראה מצוין.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמוך תודה!!! אשמח רק...
דניאלה22/11/2007לדעת אם אתה חושב שהפעם כדאי לבצע בדיקות מיוחדות או לקחת אספירין לזרימה טובה יותר של דם או קלאקסן ... רק ליתר ביטחון. אני ממש חוששת בפעם שעברה היה הריון שעשה רושם תקין לחלוטין ובבדיקה שגרתית הדופק פסק בשבוע 10. לא נחקרה הבעיה, פשוט נאמר לי שהרבה הריונות מסתיימים בשליש הראשון וזה שכיח ובכל זאת מאחר וזה הריון ממש יקר אחריי מאמצים רבים ואני חוששת לאבדו.. אהם ניתן לעשות משהו שימנע?
אני אשמח לתשובתך ושוב תודה לך על הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק ליתר ביטחון
פרופ' שחר קול22/11/2007אני בדעה שיש לקחת תרופות כאשר יש צורך מובהק, ולא "רק ליתר ביטחון".
אולי אני בדעת מיעוט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך!
דניאלה22/11/2007אנסה להירגע ולקוות לטוב..
אני מבינה את ההיגיון שלתת תרופות רק שי צורך ממשי, אבל כנראה שאני יותר מדיי חרדה להמשך ההריון. אצטרך לעבוד על עצמי ולא לחפש פתרונות שאף עלולים להזיק...
שוב תודה ושבת נפלאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)