תוצאות הפרייה דחוףףף בבקשה!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות הפרייה דחוףףף בבקשה!
    דניאלה
    05/11/2007

שלום לרופאים המלאכים!!!

אני בת 30, עברתי עד כה 2 שאיבות שלאחר השנייה נקלטתי להריון ועברתי הפלה נדחית לצערי.

אתמול עברתי שאיבת ביציות בפעם השלישית ונשאבו 12 ביציות. היום קיבלתי תוצאות הפרייה כי הופרו 5 עוברים בלבד????!!!! נראה מחר מה טיבן ולכמה תאים התחלקו.
    בשתי השאיבות הקודמות הופרו כל הביציות למעט 1 או שניים וכולם היו בדרגה של 8 תאים ביום השלישי...

אשמח לקבל חוות דעתכם מדוע חלה נסיגה כזאת? והתוצאות כה עגומות...
    הפרוטוקול לא שונה מקודמיו. אני מש לחוצה שמא מה שהופרה טיבו ירוד ושאקבל בשורות איוב מחר... האם כתוצאה מהגרידה התוצאות כה עגומות? דרך אגב עברתי פרוטוקול ארוך, דקא מהיום ה21 כל יום 0.1 מ"ג ואח"כ גונל 150. יש לציין שבטיפול הנוכחי משום מה לעומת קודמיו לא קיבלתי מחזור ולאחר שהושג דיכויי התחלנו את הגונל. האם הסיבה שלא קיבלתי מחזור יכולה להסביר את התוצאות?
    אודה מאוד לתשובתכם וסליחה על האורך...
    ערב נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דניאלה היקרה:

פרופ' שחר קול
    05/11/2007

גם 5 הפריות יכולות להביא להריון.
    זה קורה, פוריות ו - IVF זה לא מדע מדויק.
    יתכן והמצב ההורמונאלי לא היה אופטימאלי כאשר החלו את הדקפפטיל, ואולי זו הסיבה.
    אבל, יש לזכור, כי זה קורה גם כאשר הכל תקין, וחוזרים בדיוק על אותו פרוטוקול: יכולים לקבל תוצאות שונות לחלוטין.
    הפלה קודמת אינה משפיעה על איכות הביציות והעוברים.
    עדיין יש סיכוי סביר להריוו, לא להרים ידיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהריון

דניאלה
    21/11/2007

ד"ר קול היקר!!!
    רציתי להודות לך מאוד על התמיכה.
    שאלתי אותך ממש לפניי 16 יום את השאלה שלמעלה ו ביום שני התבשרתי שאני בהריון.
    העידוד שלך שעוד ייתכן הריון אל אף אחוזי ההפרייה הנמוכים מהרגיל- גרם לי להגיע רגועה להחזרה. בסופו של דבר היו 7 עוברים.
    הוחזרו 2 עוברים 8 תאים, ביום ה12 בוצעה ב.דם והבטא- 535. היום יומיים אחרי 1725
    מה דעתך? האם אתה ממליץ על משהו מיוחד בעקבות כך שבפעם הקודמת שנקלט הריון זה נגמר בגרידה....
    תודה לך על הכל אתה מקסים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון!!

פרופ' שחר קול
    22/11/2007

הכל נראה מצוין.
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כמוך תודה!!! אשמח רק...

דניאלה
    22/11/2007

לדעת אם אתה חושב שהפעם כדאי לבצע בדיקות מיוחדות או לקחת אספירין לזרימה טובה יותר של דם או קלאקסן ... רק ליתר ביטחון. אני ממש חוששת בפעם שעברה היה הריון שעשה רושם תקין לחלוטין ובבדיקה שגרתית הדופק פסק בשבוע 10. לא נחקרה הבעיה, פשוט נאמר לי שהרבה הריונות מסתיימים בשליש הראשון וזה שכיח ובכל זאת מאחר וזה הריון ממש יקר אחריי מאמצים רבים ואני חוששת לאבדו.. אהם ניתן לעשות משהו שימנע?

אני אשמח לתשובתך ושוב תודה לך על הכל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק ליתר ביטחון

פרופ' שחר קול
    22/11/2007

אני בדעה שיש לקחת תרופות כאשר יש צורך מובהק, ולא "רק ליתר ביטחון".
    אולי אני בדעת מיעוט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך!

דניאלה
    22/11/2007

אנסה להירגע ולקוות לטוב..
    אני מבינה את ההיגיון שלתת תרופות רק שי צורך ממשי, אבל כנראה שאני יותר מדיי חרדה להמשך ההריון. אצטרך לעבוד על עצמי ולא לחפש פתרונות שאף עלולים להזיק...
    שוב תודה ושבת נפלאה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו