איכות עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איכות עוברים
    ליהי
    05/07/2010

שלום רופאים יקרים,

אני בת 37 אחרי מחזור ראשון של IVF שכשל ומחזור אחד של מוקפאים שכשל. כרגע אני אחרי שאיבה והחזרה, כאשר נשאבו 9 והופרו 6.
    השאלה שלי היא האם יש שוני בין מחזור אחד למשנהו? במחזור הראשון נאמר לי שהעוברים מושלמים ויפים ( לא שזה עזר לי) ובמחזור הנוכחי התשובה הייתה סתמית שהם בסדר "טובים" כהגדרתם( לא נתנו לי שום פירוט). האם השוני נובע מאיכות ביציות, האם מאיכות הזרע, או שסתם נפלתי על חודש לא טוב?

תודה רבה,
    ליהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איכות עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין ש...

ליהי
    05/07/2010

אני אחרי החזרה של שני עוברים טריים , כאשר היום התבשרתי ששלושה הוקפאו ואחד עדיין ב"הסתכלות"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין ש...

ליהי
    05/07/2010

אני אחרי החזרה של שני עוברים טריים , כאשר היום התבשרתי ששלושה הוקפאו ואחד עדיין ב"הסתכלות"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכות

פרופ' שחר קול
    05/07/2010

האיכות נקבעת ע"י גורמים רבים מאוד.
    עוברים "טובים" יכולים לתת הריון תקין, בעוד עוברים "מצויינים" יכולים שלא ליצור הריון כלל.
    לרוב איכות העוברים נקבעת ע"י איכות הביציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו