פטריה בנרתיק בסביבות הביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פטריה בנרתיק בסביבות הביוץ
    שירי
    05/07/2010

שלום רופאים יקרים,
    אני 13 יום אחרי הזרעה, לא ברור לי אם ביוץ היה באותו יום או יום-יומיים אחרי. (ביום ההזרעה היה זקיק 19 אבל אי 2 היה בירידה - מ900 יומיים קודם ל-560, ופרו' היה 3.9 - יודעים לפי זה מתי היה ביוץ?? באותו יום גם קיבלתי אוביטרל...).
    יום אח"כ התחילו לי גירודים והפרשות של פטריה בנרתיק, אני מכירה את זה.
    מאז אני לוקחת תמיכה - אוטרוגסטן - ואיכשהו התופעות המעצבנות הללו נרגעו, לכן לא הלכתי להיבדק. בימים האחרונים זה החמיר שוב, בעיקר שורף נורא אחרי סקס. היום הלכתי לרופאת נשים (לא של פוריות) כמובן הסברתי את מצבי המיוחד ואת הטיפולים. היא נתנה לי אגיסטן אבל זרקה שייתכן שהפטריה מעידה על ביוץ לא תקין.
    יש לציין שלא נאמר לי בכלל שום דברכ על ביוץ לא תקין, ובדיקת דם שבוע אחרי ההזרעה והאוביטרל העידה על ביוץ - פרו' 89 ואי2 550.
    האם זה נכון? האם יש סיכוי שהפטריה מעידה על ביוץ לא תקין ואין לי סיכוי להריון?
    תודה רבה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין קשר בין ביוץ לפטריה

פרופ' אלכס סימון
    05/07/2010

חלק מהתופעות נובעות מהאוטרוגסטאן אם הוא מוחדר לנרתיק. טיפול באגיסטן נשמע סביר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו