שאלות שאחרי IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות שאחרי IVF
    TZCO
    06/11/2007

ראשית ברצוני להודות לכם על התשובות המהירות והמקצועיות ועל הסבלנות לכל אחת ואחת מאיתנו.
    הנני חיה בחו"ל, הגעתי לארץ לטיפול ראשון לאחר כשבועיים ביצעתי את בדיקת הדם, ומשום מה היכן שאני גרה הרופא אמרה שהתשובה היא שלילית, מה עוד שהתחלתי לדמם כחמישה ימים לפני בדיקת הדם.
    הדימום נמשך כשבועיים וחצי, התקשרתי לאחר מס' ימים לרופא המטפל בארץ והוא ביקש ממני ללכת למעבדה פרטית עם בדיקות הדם, כי משהו לא הגיוני.
    במעבדה הפרטית אכן אישרו הריון, הוא מיד הורה לי להמשיך בטיפול ולעשות שוב בדיקת דם.
    בבדיקת הדם השניה ראינו שהבטא ירדה, היא היתה 170 וירדה ל 74 שאלתי היא האם יש סיכוי שאני עדיין בהריון. (מאחר והוחזרו לי 3 עוברים יכול להיות שאחד מהם נשאר וזאת הסיבה לירידת הבטא) או שאני משלה את עצמי??
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות שאחרי IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון?

פרופ' שחר קול
    06/11/2007

לצערי, המהלך אופייני להריון "כימי", כלומר יש עדות להריון (עלית בטא) אך מתרחשת כמו-הפלה מאוד מוקדמת.
    הסיכוי להרין תקין הוא קלוש.
    יש מקום למעקב בטא עד אפס, בעיקר כדי לשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.
    בהצלחה בפעם הבאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו