למה לא מצליח לנו?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• למה לא מצליח לנו?
    נטלי
    07/07/2010

אנחנו זוג נשוי שנה וחצי אני בת 30 בעלי בן 27, התחלנו בטיפולים עקב בעית זרע אצל בעלי( 6 מי') בעלי עבר לפני 8 חוד' ניתוח וריקוצלה בו זמנית עברנו 6 הזרעות שכשלו ועברנו לפני חודשיים ל- IVF שאבו לי 19 ביציות מתוכן 9 הופרו הוחזרו לי 2 עוברים אבל הטיפול הראשון כשל.. עברתי חודש שעבר החזרת 2 עוברים מוקפאים אך גם זה כשל.. כל זאת למרות שהנתונים טובים מאוד עוברים יפים, רירית יפה, מגיבה טוב להורמונים.. מה הסיבה שאני לא נקלטת למרות שיש נתונים יפים? אנחנו כבר בשנה של טיפולים (6 הזרעות + IVF 1 + החזרת מוקפאים 1) ואין שום הריון .. אשמח לתשובתכם המהירה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא מצליח לנו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריה

פרופ` דוד בידר
    07/07/2010

פשוט יש להמשיך בטיפולי ההפריה.עקב נתוני הזרע יתכן שלא היו הפריות אלא בI.V.F ולכן זו הפעם הראשונה שאת באמת חשופה להריון אך הסיכויי להרות נע סביב 30% . גם בקיום יחסים לא תמיד בפעם הראשונה יש הריון כך שיש להמשיך וזה יגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו