שאלה לרופא בבקשה תענו לי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא בבקשה תענו לי
    אלמונית
    07/07/2010

שלום בתאריכים 20.6 עד 24.6 כולל לקחתי גונאל 75 כל יום ב25.6 לקחתי אוביטרל בתאריך 23.6 עשיתי מעקב זקיקים אני זוכרת שהרופא אמר שיש 2 זקיקים ולא זוכרת מה הגדלים שלהם אבל מה שכן הרופא אמר שאני מגיבה יפה לטיפול בנוסף גם עשיתי בדיקות דם והתוצאות הן: estradiol - 430 progesterone - 4.3 ביום ראשון 27.6 עשינו השבחה +הזרעה שהתוצאות הן: דגימה מקורית: נפח1, צמיגות 3 ריכוז 11 תנועתיות 27 תנועה פרוגרסיבית טובה 18 לאחר ביצוע שטיפה כפולה: ריכוז 7 תנועה 43 ת"F תאי זרע בתנועה 1.5 בנוסף בתאריך 4.7 עשינו מעקב זקיקים (זאת על מנת לבדוק שאין גירוי שחלתי) תוצאות הן עובי רירית 7.4 שחלה ימנית-ממצאי ציסטי עבור 15 מ"מ ושחלה שמאלית ממצא ציסטי 25 מ"מ נוזל בדאגלס מעט השאלה שלי היא האם ניתן לראות לפי התוצאות שיש סיכוי להצלחה או שזה מתקדם יפה ומתי הכי הכי מוקדם אפשר לעשות בדיקת שתן להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא בבקשה תענו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הריון ?

ד''ר דוד ישי
    07/07/2010

לצערי לא ניתן ללמוד מהבדיקות שעשית האם יתפתח הריון או לא. בדיקת דם אפשר לעשות 14 ים ךאחר ההזרעה . לבדיקה בשתן כדאי לחכות עוד יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו