מינימום ימים עם גלולות להמשך טיפול?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מינימום ימים עם גלולות להמשך טיפול?
    שירן
    08/07/2010

היי,
    אז מכיוון שעברתי צילום רחם ולא נהוג להתחיל עם הורמונים בחודש שכזה ואני לא רציתי ללכת על חודש טבעי שכן אני מבייצת מאוחר (לא פוליציסטית) ובכלל, מעדיפה שזה יהיה מלווה בהורמונים וכל התהליך המסודר יותר לגוף שלי.

ולכן, בהתייעצות עם הרופא הומלץ לי לקחת גלולות על מנת להקדים את הווסת שתגיע שוב ואז להתחיל טיפול בזריקות להזרעה מספר 3.
    לא זכור לי רק מה מינימום הימים שהרופא אמר?

אני אנסח את השאלה בצורה ברורה יותר.
    רציתי לדעת מה מינימום כדורי הגלולות שאני צריכה לקחת על מנת לקבל שוב ווסת? (התחלתי לקחת ביום 4 מהווסת שכבר נגמרה ואני אחרי 4 כדורים).

אשמח לקבל תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגו עליי???

שירן
    09/07/2010

אני מקפיצה את ההודעה כדי לקבל את התייחסותכם בכל זאת.
    אשמח לקבל תשובה בנוגע לשאלה שלי.
    מה מינימום הימים בהם צריך לקחת גלולות (מקום 21 יום מלא) על מנת לקבל ווסת שוב פעם ולהתחיל טיפול???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינימום

ד''ר דוד ישי
    10/07/2010

אין מינימום. הגלולות "מדכאות" את הפעילות השחלתית ולכן ניתן לעצור בכל שלב ולהתחיל טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו