לאחר 16 שנות טיפולים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר 16 שנות טיפולים
    בטי גל
    08/07/2010

רציתי ליידע את הרופאים ואת המטולפות בטיפולי IVF דבר שבוודאי שמעו/קראו/למדו ואני חוויתי זאת על בשרי:
    אני סובלת מבעיית שחלות פוליציסטיות ועקב כך הטיפולים הרבים שעברתי במשך השנים היו נבלמים ולא מגיעים לשאיבה/החזרה וכו'. לאחר 7 שנים הריתי בבני הבכור ואח"כ נכנסתי שוב למעגל של טיפולים והריתי כעבור 5 שנים בבני השני. לאחר 16 שנות נישואין יש לומר מעייפות בתחום זה החלטנו בעלי ואני לפרוש מן המרוץ כשיש לנו תודה לאל 2 שנים מקסימים. אבל לא בלב שלם. הגיל מתקדם ואני רוצה משפחה גדולה יותר... ואז ל'השתדלות'התחלתי דיאטה די רצינית (אני שמנמנה) דבר שלא עשיתי שנים. כי במתח של טיפולים וכו' מאד קשה לסגור את הפה... והנה לאחר 5 שבועות ארוכים אני מקבלת מחזור טבעי אבל מטורף! שגם כמוהו לא קיבלתי שנים! וממחזור זה נקלטתי להריון טבעי!!!!!!
    ברוך ה' אני אחרי לידה וקיבלתי מתנה בן נוסף!
    אז עודדו את הנשים לרדת במשקל זה מפעיל את השחלות נכון! שנוטות 'להרדם' או 'לעבוד מידי במרץ' כשנותנים להם זריקות.
    שיהיה בהצלחה לכולם ולא להתייאש זה שווה!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר 16 שנות טיפולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וואו ריגשת אותי! רק בריאות

ש
    08/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילאת אותי בתקווה

גו'לי
    08/07/2010

איזה כיף לקוא את זה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף משקל

ד''ר דוד ישי
    10/07/2010

אין לך מושג איזה חשיבות יש למסר שאת מעבירה לבנות שסובלות מבעיה דומה לשלך.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש נוגע ללב ומחזק תודה רבה מקרב לב

קארין
    10/07/2010

שיהיה לך רק טוב ,טוב להתחיל כך את השבוע ,הרבה נחת שיהיה לכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים

דורית
    11/07/2010

אשמח אם יתאפשר לפרט קצת בנושא הקשר בין עודף משקל לקשיי פריון -
    1. באילו אופנים משפיע עודף המשקל על הפריון?
    2. על איזה עודף משקל מדובר? אם ניתן לתאר באמצעות יח' BMI...

המון תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף משקל

ד''ר דוד ישי
    12/07/2010

עודף משקל מקטין את הסיכוי להריון בכמה אופנים. הוא מגדיל את הסיכוי להפלה ולמומים בעובר. הסיכוי לסיבוכים של ההריון כמו יל"ד , סוכרת ועוד,עולים.
    מדובר ב BMI של 30 ומעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו