מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר 16 שנות טיפוליםבטי גל08/07/2010
רציתי ליידע את הרופאים ואת המטולפות בטיפולי IVF דבר שבוודאי שמעו/קראו/למדו ואני חוויתי זאת על בשרי:
אני סובלת מבעיית שחלות פוליציסטיות ועקב כך הטיפולים הרבים שעברתי במשך השנים היו נבלמים ולא מגיעים לשאיבה/החזרה וכו'. לאחר 7 שנים הריתי בבני הבכור ואח"כ נכנסתי שוב למעגל של טיפולים והריתי כעבור 5 שנים בבני השני. לאחר 16 שנות נישואין יש לומר מעייפות בתחום זה החלטנו בעלי ואני לפרוש מן המרוץ כשיש לנו תודה לאל 2 שנים מקסימים. אבל לא בלב שלם. הגיל מתקדם ואני רוצה משפחה גדולה יותר... ואז ל'השתדלות'התחלתי דיאטה די רצינית (אני שמנמנה) דבר שלא עשיתי שנים. כי במתח של טיפולים וכו' מאד קשה לסגור את הפה... והנה לאחר 5 שבועות ארוכים אני מקבלת מחזור טבעי אבל מטורף! שגם כמוהו לא קיבלתי שנים! וממחזור זה נקלטתי להריון טבעי!!!!!!
ברוך ה' אני אחרי לידה וקיבלתי מתנה בן נוסף!
אז עודדו את הנשים לרדת במשקל זה מפעיל את השחלות נכון! שנוטות 'להרדם' או 'לעבוד מידי במרץ' כשנותנים להם זריקות.
שיהיה בהצלחה לכולם ולא להתייאש זה שווה!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו ריגשת אותי! רק בריאות
ש08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילאת אותי בתקווה
גו'לי08/07/2010איזה כיף לקוא את זה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף משקל
ד''ר דוד ישי10/07/2010אין לך מושג איזה חשיבות יש למסר שאת מעבירה לבנות שסובלות מבעיה דומה לשלך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נוגע ללב ומחזק תודה רבה מקרב לב
קארין10/07/2010שיהיה לך רק טוב ,טוב להתחיל כך את השבוע ,הרבה נחת שיהיה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים
דורית11/07/2010אשמח אם יתאפשר לפרט קצת בנושא הקשר בין עודף משקל לקשיי פריון -
1. באילו אופנים משפיע עודף המשקל על הפריון?
2. על איזה עודף משקל מדובר? אם ניתן לתאר באמצעות יח' BMI...
המון תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף משקל
ד''ר דוד ישי12/07/2010עודף משקל מקטין את הסיכוי להריון בכמה אופנים. הוא מגדיל את הסיכוי להפלה ולמומים בעובר. הסיכוי לסיבוכים של ההריון כמו יל"ד , סוכרת ועוד,עולים.
מדובר ב BMI של 30 ומעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)