הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון
    פורטנוי רינת
    06/11/2007

שלום!!!!!!
    אני מעוניינת בעיצה
    מועד ווסת אחרון היה ב28.08 ומאז לא קיבלתי, היו לי בחילות אבל לא הקאות,הרגשה כללית רעה,עייפות, כאבי גב,בטן תופחת חזה יותר מלא וכו..
    עשיתי בדיקה ביתית בערך שבועיים אחרי איחור ויצאה שלילית., עשיתי בדיקת דם ויצאה ביטא פחות מ2 ,וב01.11 עשיתי שוב בדיקת דם ויצא שוב ביטא פחות מ2.
    היוםב06.11 הייתי אצל רופא נשים ובבדיקת אולארסאונד לא רואים כלום, הוא נתן לי *דופסטון* ואמר לקחת 5 ימים 2 כדורים, אני מפחדת שאם אני כן בהריון שזה לא יגרום להפלה, כי לפי הרגשות שלי אניחושבת שזה כן הריון, מה אליי לעשות ואיך לבדוק זאת עוד ואם יש כדורים לחיזוק??????

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רינת

ד''ר דוד ישי
    06/11/2007

את יכולה להסיר דאגה מליבך. אם יש הריון הדופסטון לא יפגע בו והוא ימשיך להתפתח כרגיל. כמובן שהוא לא יגרום לוסת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

דני
    06/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו