בייציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בייציות
    נני
    06/11/2007

ערב טוב,
    אני בעלת רמות גבוהות של FSH האם מלבד העובדה שהרמות גבוהות ואיני יכולה לייצר יותר מבייצית אחת זה מעיד גם על איכות ירודה של הבייצית?

כלומר אם בטיפול ה IVF יהיה לי רק בייצית אחת טבעית גם אז תהיה לי בעיה של איכות ירודה.
    יש קשר בין הרמות לאיכויות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בייציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה "לבינתיים"

ריבקי
    06/11/2007

שלום נני,
    עד שהרופאים יענו לך אני יכולה לענות לך מה שכבר ענו בפורום לבנות ששאלו שאלה זהה לשלך:
    התשובה תלוייה בגילך. FSH גבוה בגיל צעיר לאו דווקא כרוך באיכות ירודה של ביציות, ואילו בגיל גבוה (40מיש') כן נמצא בקורלציה לאיכות ירודה של ביציות, כלומר בסיכוי קטן להפרייה ו/או הריון ו/או
    "take home baby".
    מאחלת לך ממש בהצלחה ומקווה שאת צעירה... זה בכל מקרה יותר כיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

נני
    06/11/2007

תודה את חמודה.
    אני בת 33 מקווה לטוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נני

ד''ר דוד ישי
    06/11/2007

FSH גבוה משפיע בכל גיל, לרעה, על הסיכויים להרות. אצל נשים בגיל מתקדם ( 40 ומעלה ) המשמעות גדולה יותר. בצעירות, גם אם הסיכויים נמוכים ביחס לנשים באותה קבוצת גיל עם FSH תקין, הרי שבהשואה למבוגרות יותר הסיכויים גבוהים יותר.כל מה שאמרתי נכון גם לבייצית טבעית וגם לבייצת/בייציות של טיפולי פוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו