מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' סימוןנטע10/07/2010
פרופסור סימון היקר,
אני מטופלת שלך ורציתי לדעת לאחר כמה הזרעות טבעיות (ללא הורמונים כלל) אתה ממליץ לעבור להזרעות במקביל לזריקות הורמונים ?
האם ניתן להקדים תור שנקבע אליך (פשוט יוצא לאחר הוסת הבאה) על מנת לא לפספס הזרעה כיוון שאיני מעוניינת לעבור הזרעה נוספת ללא הורמונים ועם התור שקבעו לי אליך אפספס את המועד של המחזור...
אם לא ניתן להקדים תור האם ניתן לקבל החלטה כזו באמצעות היחידה בצורה אחרת ?
לציין שאני מטופלת במאוחדת סניף הטורים
אני מודה לך מראש על הסיוע פשוט חבל לי לפספס הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה....
שישו13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון...מקפיצה שוב..
שיר20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות
פרופ' אלכס סימון20/07/2010ההחלטה לעבור לטיפול מורכב יותר צריכה להתבצע על סמך טיפול עבר, איכות הזרע בהזרעות, גיל האישה ופרמטרים נוספים.
לקבל החלטה זו עלייך לפגוש ברופא ולדון עימו על תהליך הטיפול שלך ואין בהכרח מדובר בי בלבד. רופאים אחרים בטורים מעניקים אותן התייעצויות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל הבהרה
שיר20/07/2010אני כבר לאחר 2 הזרעות (ביום חמישי הקרוב אדע אם ההזרעה השניה הצליחה)
כשניגשתי לאחיות ביחידת הפוריות בבקשה לעשות את ההזרעה השלישית עם הורמונים הם אמרו שרק הרופא המנחה בתיק (לפי הבנתי ושמחתי- זה אתה) יכול להחליט על פעולה כזו ולכן הן ביקשו ממני לקבוע תור אליך. התור שנקבע הוא ב-2.8
מעבר לכך אני בת 29 - כל הבדיקות תקינות זרע של הבעל - אפילו מצוין!
אני לא מעוניינת להתייעץ עם רופא אחר, אולי פשוט אחכה ומקסימום אעשה גם את ההזרעה הבאה בצורה טבעית
מה דעתך ? פשוט חשבתי שאם גם ההזרעה השניה לא תצליח אז חבל לי לבזבז את הזמן בעוד הזרעה ללא הורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון טוב
פרופ' אלכס סימון20/07/2010להגיע לתור המתוכנן ובינתיים להמשיך הזרעה רגילה. לפי הנתונים שהצגת ממלא לא הייתי מציע משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)