פדניזון תחושות קשות חולשה בעיקבות א

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פדניזון תחושות קשות חולשה בעיקבות א
    אופיר
    12/07/2010

שלום לך אני בן 80 והתחלתי ליטול את התרופה פרניזון 60 מג ליום בעיקבות אישפוזי עים מחלה ארטריטיס טמפוראל קיבלתי 1000 מג ליום סטרואידים במשך 3 ימים וחשתי הקלה רבה אך הפרדיזון שנטלתי לאחר האישפוז 60מג ליום העכירו נוראות את מצב רוחי וגם את גופי חולשה נוראית הרופא אמר לי לרדת ל40 ליום ושאני כניראה רגיש למינו כה גבוה נאמר לי שאצטרך ליטול את התרופה כמה חודשים מהיהיי אים לא אוכל ליסבול אותה אים ימשיכו לי תופעות קשות של חולשה יש לזה תחליף מה יהיי אים לא אקח אותה ביכלל או במינון מאוד נמוך? האים יש חשש לחזרת המחלה? אשמח למענ מהיר בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אופיר . אתה בפורום הלא נכון

ד''ר דוד ישי
    12/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ' שחר קול
    12/07/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=169 id=link]רפואת משפחה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו