ניתוח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    גלי
    14/07/2010

שלום,
    אני בת 32, מנסה להכנס שנה להריון. יש לי אנדומטריוזיס רקטו וואגינלי, כאבים עזים בוסת שמשתקים אותי לגמרי ואני לא הולכת לפחות יום בחודש לעבודה בגללם. יש לי ציסטה בגודל 4-5 ס"מ באחת השחלות. עשיתי צילום רחם שיצא תקין ובעקבות כך 3 הזרעות טבעיות שכשלו. כעת עליי להחליט האם לעשות ניתוח או הפרייה חוץ גופית. אני נוטה לניתוח בגלל הכאבים הקשים ובגלל שזה מקשה על התפקוד היומיומי.
    מה הסיכונים הכרוכים בניתוח כזה? האם ניתוח יכול לגרום בפוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

גלי
    14/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

ד''ר דוד ישי
    14/07/2010

התשובה מורכבת וחשוב שתערכי שיחה מול הרופא שאמור לנתח אותך. יש לניתוח סיבוכים פוטנציאליים , כולל פגיעה בפוריות. חשוב לכן להעמיד זה מול זה את התועלת שהניתוח יגרום מול הנזק האפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

גלי
    14/07/2010

תודה על המענה. האם אתה נוהג חהמליץ על ניתוח במקרה של חוסר פריון הנובע מאנדו' רקטו ווגינאלי המלווה בכאבים קשים מאד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו