דימום לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר החזרה
    07/11/2007

שלום,

אני ביום ה-9 מהחזרת שני עוברים (טיפול IVF ראשון שלי).

אני מקבלת נרות אנדומטרין פעמיים ביום ונאמר לי שעם נרות אנדומטרין אני לא אמורה לקבל מחזור עד שמפסיקים.

התחיל לי היום דימום קל מאד.

חשוב לציין (אני חושבת...) שהיום זה היום ה-14 מזריקת האוביטרל ועד היום תמיד קיבלתי מחזור ביום ה-14 מהזריקה, מאידך זהו החודש הראשון שאני מקבלת תמיכה באמצעות נרות אנדומטרין (עד היום קיבלתי תמיכה בהזרעות באמצעות משאף סופרפקט).

אמרו לי שיתכנו דימומים, אבל המחזור שלי תמיד מתחיל בדימום חלש מאד ביום הראשון כך שאני לא יודעת במה מדובר ואם אני אמורה להתקשר לרופא שלי או שזו תופעה מוכרת או שפשוט קיבלתי מחזור.

שמעתי שדימומים לפני בדיקת הבטא הם לא סימן טוב והם מראים שהתמיכה לא מספיק טובה, אבל עשיתי בדיקת דם ביום השלישי מההחזרה ולפיה התמיכה כן עזרה.

מה עלי לעשות? האם יש תקווה???

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בר

ד''ר דוד ישי
    07/11/2007

יש תקוה. בודאי עם דימום כמו שאת מתארת ולעיתים אפילו עם דימום שנראה כמו וסת. אם רמת הפרוגסטרון טובה אין הרבה מה לעשות מלבד להמתין ליום ה 12 ולעשות בדיקת דם להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו