מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הריון? דחוףףמיטל14/07/2010
שלום
היום זה היום ה-29. לקחתי החודש פעם ראשונה איקוקלומין 5 ימים. עשיתי בדיקת הריון
התוצאה BETA SUBUNIT, HCG- 591.9 האם אני בהריון????
היה לי בניגוב בשירותים כתם קטן אדום , מה זה יכול להיות??
אםאני ברהיון מה עכשיו??מתי כדאי ללכת לגניקולוג לבדיקה?
תודה מראש
מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב!!!
חזרתי14/07/2010כל תוצאה מעל ל- 10 פירושה הריון.
אני יודעת שצריך לעשות בדיקת דם שוב יומיים אחרי כדי לבדוק שהביטא עולה בצורה תקינה (צריכה להכפיל את עצמה),
. אני יודעת שרק כאשר הביטא עולה על 10,000 ניתן לראות הריון באולטרסאונד, ועד אז תקינות של הריון בודקים לפי העליות של הביטא. אז תגשי לבצע בדיקות דם.
שיהיה לך המון הצלחה והמשך הריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.......
מיטל14/07/2010חמודה ממש תודה על הבשורה ועל המידע!!
זה הריון ראשון ואני ממש מתרגשת..עוד לא קולטת..
אם עשיתי היום בדיקת דם זה אומר שצריכה ללכת שוב ביום שישי?? אם אין ביום שישי זה בסדר ללכת ביום א?
אני מאחלת לך שתתבשרי גם שאת בהריון תכף ומיד!!
ישועת השם כהרף עין!!
ושיהיה בקלות ובריאות.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב"ה :) לגבי בדיקה נוספת
חזרתי15/07/2010אכן את צריכה לעשות את הבדיקה ביום שישי . אינני יודעת מאיזו עיר את ובאיזו קופה, אבל אני יודעת שבאסותא השלום בת"א עושים בדיקות דם דחופות ביום שישי . ובדיקת דם לביטא נחשבת לדחופה ( מנסיוני עם ההריון של בתי, גם לי יצא לעשות בדיקת ביטא ביום שישי). את יכולה לנסות. זה תלוי ברמת הלחץ שלך בתוצאות כמה שיותר מהר, אני הייתי לחוצה וניגשתי ביום שישי לבדיקה. את יכולה לעשות כפי שאת מרגישה, אם את לא לחוצה את יכולה לגשת ביום ראשון אבל אז התוצאה צריכה להיות פי 4 מהנוכחית.
מחזיקה לך אצבעות, המון הצלחה.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התבלבלתי , זה נקרא
חזרתי15/07/2010"מכבי השלום" , ולא כפי שכתבתי לך אסותא השלום. אני גם חושבת שיש מעבדות של קופות חולים בערים שעובדות גם ביום שישי לצורך ביצוע בדיקות דם דחופות, את צריכה לברר את זה. ושוב מציינת שבדיקת ביטא נחשבת לדחופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
מיטל16/07/2010תודה חמודה, נראה לי אחכה לשבוע הבא. למה בדיקה זו חשובה? בעצם מצב תקין שכל יומיים הבטא מכפילה עצמה? ואם לא מה זה אומר?
את יודעת איך אני יוכלה לדעת שזה תאומים?
תודה על כל המידע!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)